Κοσμος

Μέγκαν & Κέιτ: Δεν έχουν ανταλλάξει κουβέντα έξι μήνες τώρα

«Τοξικές» συννυφάδες - Ποιος ροκ θρύλος στηρίζει το Megxit

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κέιτ Μίντλετον, Μέγκαν Μαρκλ
Κέιτ Μίντλετον, Μέγκαν Μαρκλ / © EPA/NIC BOTHMA

Πιο απομακρυσμένες από ποτέ η Μέγκαν Μάρκλ και η Κέιτ Μίντλετον. Δεν μιλιούνται εδώ και έξι μήνες, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Δημοσιεύματα στη Βρετανία αποκαλύπτουν ότι η Μέγκαν Μαρκλ και η Κέιτ Μίντλετον δεν έχουν ανταλλάξει ούτε μια λέξη για τουλάχιστον έξι μήνες. Οι φήμες εμφανίζουν τη σχέση των δύο συννυφάδων πιο «τοξική» από ποτέ. Το γυαλί μάλιστα φέρεται να έσπασε όταν η Δούκισα του Σάσεξ και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ αποχώρησαν από ομάδα της βασιλικής οικογένειας στο WhatsApp.

Μάλιστα ανήμερα των 38ων γενεθλίων της Κέιτ Μίντλετον η Μέγκαν μαρκλ επέλεξε να φύγει πολύ μακριά… στον Καναδά και να μην παραστεί στη γιορτή στο παλάτι του Κένσινγκτον. Σύμφωνα με τη βρετανική ταμπλόιντ «Sun» το ζεύγος Χάρι και Μέγκαν δεν πήγε ούτε στο εορταστικό σαββατοκύριακο στο κτήμα του Σάντρινγχαμ για τα γενέθλια της Μίντλετον.

Την ίδια ώρα η Sunday People αποκαλύπτει ποιος είναι ο ροκ θρύλος και σύμμαχος των Χάρι και Μέγκαν στην έξοδό τους από το Παλάτι. Σύμφωνα με το Sunday People ο Έλτον Τζον γνώριζε για την απόσυρση των Σάσεξ από τη βασιλική οικογένεια πριν και από τη βασίλισσα Ελισάβετ.

«Ο σερ Έλτον Τζον βρίσκεται σε συνεχή τηλεφωνική επικοινωνία με τον Χάρι και τη Μέγκαν. Μιλούν στο τηλέφωνο καθημερινά», είπε πηγή που πρόσκειται στους Σάσεξ. «Ο Έλτον Τζον είναι πηγή έμπνευσης για τον Χάρι και τη Μέγκαν. Έχει μια σχεδόν μητρική στάση απέναντι τους. Μπορεί να πήραν μόνοι τους την απόφαση να αποστασιοποιηθούν από τη βασιλική οικογένεια, αλλά ο Έλτον είναι ο 'βράχος' τους. Τους ακούει χωρίς να τους υποδεικνύει τι πρέπει ή δεν πρέπει να κάνουν», πρόσθεσε.

Εκπρόσωπος του Βρετανού θρύλου της μουσικής είπε χθες βράδυ: «Ο Έλτον στηρίζει την απόφαση του Χάρι και της Μέγκαν να ανακτήσουν τον έλεγχο της ζωής τους».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ