Κοσμος

Πρώτη δημόσια εμφάνιση του Χάρι - Σε περιοδεία και η Μέγκαν

Δραστήριοι οι Σάσεξ καθώς αποστασιοποιούνται από το Παλάτι

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πρίγκιπας Χάρι
Πρίγκιπας Χάρι / © EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA

Πρώτη δημόσια εμφάνιση για τον Χάρι μετά το τετ α τετ με τη Βασίλισσα. Η Μέγκαν στον Καναδά κάνει τουρνέ.

Την πρώτη του δημόσια εμφάνιση θα πραγματοποιήσει εντός της ημέρας ο πρίγκιπας Χάρι μετά την ανακοίνωση της σταδιακής απόσυρσής του από τη βασιλική οικογένεια και την κρίσιμη συνάντηση με τη βασίλισσα Ελισάβετ Β' στο κτήμα του Σάντρινγχαμ.

Ο Δούκας του Σάσεξ θα παραστεί στην κλήρωση για το Παγκόσμιο Κύπελλο Ράγκμπι του 2021 στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ. Θα έχει συναντήσεις με τους εκπροσώπους των 21 κρατών που συμμετέχουν στην κορυφαία αθλητική διοργάνωση αλλά και με παιδάκια που λατρεύουν το σπορ.

Την ίδια ώρα η σύζυγός του Μέγκαν και ο γιος τους Άρτσι παραμένουν στον Καναδά, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ο Χάρι θα παραμείνει μακριά τους στη Βρετανία για τουλάχιστον μία εβδομάδα ακόμα.

Η Δούκισσα του Σάσεξ ακολουθεί το δικό της πρόγραμμα και είναι πλέον γεμάτο. Την Τρίτη η Μέγκαν Μαρκλ πραγματοποίησε μια επίσκεψη-έκπληξη στο Downtown Eastside Women's Center στο Βανκούβερ. Το συγκεκριμένο κέντρο παρέχει βοήθεια και συμβουλευτικές υπηρεσίες σε γυναίκες και παιδιά που έχουν πέσει θύματα ενδοοικογενειακής βίας ή χρειάζονται άλλου είδους υποστήριξη. Η δεύτερη επίσκεψη της Μέγκαν έγινε στην οργάνωση «Justice For Girls», όπου η Δούκισσα «συζήτησε για την κλιματική αλλαγή και τα δικαιώματα των αυτοχθόνων του Καναδά».

See New Photos Of Meghan Markle In Her First Outing Since Megxit Announcement | TODAY


 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ