Δήλωση ανεξαρτητοποίησης από την Ελευθερία Τοκατλίδη

Σε δήλωση ανεξαρτητοποίησης προχώρησε η δημοτική σύμβουλος κ. Ελευθερία Τοκατλίδη , με την οποία διαχωρίζει πλέον την θέση της από την δημοτική παράταξη, επικεφαλής της οποίας είναι ο κ. Ανδρέας Μποζίκας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εν λόγω κίνηση δεν πρέπει να θεωρηθεί ως “κεραυνός εν αιθρία” , αφού ήδη οι”παροικούντες την Ιερουσαλήμ” το γνώριζαν , απλά ήταν θέμα χρόνου η ανακοίνωση.

Σύμφωνα με όσα γνωρίζει η στήλη, άμεσες προβλέπονται οι επόμενες κινήσεις της κ. Τοκατλίδη , αφού ήδη έχει εκφράσει την προτίμησή της στην πλευρά του υποψηφίου Δημάρχου κ. Γιάννη Κέντρη, ενώ ζήτημα χρόνου εκτιμάται η προσχώρηση και η συμμετοχή της στο ψηφοδέλτιο του δημοτικού συνδυασμού “Χαϊδάρι Αναγέννηση”.

Με δεδομένη την επί χρόνια παρουσία της στα δημοτικά πράγματα του Χαϊδαρίου και την εκλογική δύναμη που διαθέτει στην τοπική κοινωνία, η υποψηφιότητά της με το ψηφοδέλτιο του Γιάννη Κέντρη , θα ενισχύσει περαιτέρω την ήδη δυναμική παρουσία του και θετική απήχηση που καταγράφει καθημερινά στο Χαϊδάρι.

Ακολουθεί το κείμενο της δήλωσης ανεξαρτητοποίησης , όπως κατατέθηκε στο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Χαϊδαρίου

Προς                                                                                                                                                                                                                                                          20/2/2019

Πρόεδρο δημοτικού συμβουλίου Χαϊδαρίου

κ. Βασίλειο Παντελάρο

Επικεφαλής δημοτικής παράταξης «Πάμε να ενώσουμε το Χαϊδάρι»

κ. Ανδρέα Μποζίκα

Κοιν: Μέλη δημοτικού συμβουλίου

Θέμα: Δήλωση – κατάθεση ανεξαρτητοποίησης της δημοτικής συμβούλου Ελευθερίας Τοκατλίδη

Με την παρούσα επιστολή μου , δηλώνω και κοινοποιώ προς κάθε ενδιαφερόμενο την ανεξαρτητοποίησή μου , σύμφωνα με τα οριζόμενα (άρθρο 66 , παρ.4 Ν.3852/2010), από τον δημοτικό συνδυασμό «Πάμε να ενώσουμε το Χαϊδάρι».

Από τούδε και μέχρι την λήξη της παρούσης δημοτικής περιόδου, είμαι ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος.

Η απόφασή μου είναι το αποτέλεσμα ωρίμου σκέψεως , συνεκτιμώντας τα δεδομένα στην εξέλιξή τους , με κύριο ότι ο προαναφερόμενος δημοτικός συνδυασμός , στον οποίον μέχρι τώρα ανήκα , επί της ουσίας δεν υφίσταται.

Ωστόσο θέλω να ευχαριστήσω τον επικεφαλής κ. Ανδρέα Μποζίκα και να τον διαβεβαιώσω ότι τα φιλικά μου αισθήματα προς το πρόσωπό του παραμένουν αναλλοίωτα.

Κύριε Πρόεδρε,

Με την ευκαιρία της δήλωσης ανεξαρτητοποίησης μου , αισθάνομαι την ανάγκη να γνωστοποιήσω σε κάθε ενεργό συμπολίτη μου , ότι θα συνεχίσω από την θέση της ανεξάρτητης δημοτικής συμβούλου , να αναδεικνύω τα προβλήματα , τις ανάγκες αλλά και τις δυνατότητες της πόλης μας .

Ελευθερία Τοκατλίδη

Ποιά είναι η Ελευθερία Τοκατλίδη

Η Ελευθερία Τοκατλίδη γεννήθηκε στο Χαϊδάρι το 1973. Είναι κόρη του Γιώργου και της Μαίρης Τοκατλίδου. 

Η Ελευθερία Τοκατλίδη γεννήθηκε στο Χαϊδάρι το 1973. Είναι κόρη του Γιώργου και της Μαίρης Τοκατλίδου. 
Σπούδασε Νομικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Παράλληλα με τη δικηγορία, εργάζεται και στην εισαγωγική εταιρεία της οικογένειάς της. Είναι παντρεμένη με τον οικονομολόγο Νώντα Λιβερέζα και έχουν μία κόρη. 
Το 2006 εξελέγη Δημοτική Σύμβουλος με το συνδυασμό του Δημήτρη Μαραβέλια και στη συνέχεια ανέλαβε τη διοίκηση των παιδικών σταθμών του Δήμου.

Το 2010 επανεξελέγη δημοτική σύμβουλος και ανέλαβε Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης δημιουργώντας καινούργιες δομές και υπηρεσίες προς τους δημότες όπως Παιδικούς Σταθμούς, Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών, Κοινωνικό Παντοπωλείο, προγράμματα Ανέργων, υποστήριξη ατόμων της 3ης ηλικίας και πολλά άλλα.

Το διάστημα 2013-2014 διετέλεσε Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου.

Από το 2014 έως και σήμερα είναι Δημοτική Σύμβουλος της αντιπολίτευσης ασκώντας κριτική στα κακώς κείμενα της διοίκησης Σελέκου.