back to top
14.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

14.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Η Μonika στον Αθήνα 9.84: «Με συγκινεί βαθιά το γεγονός ότι θα εμφανιστώ σε ένα αρχαίο θέατρο, στην καρδιά της πόλης, στη χώρα μου»

Διαβάστε επίσης

Ηταν 2008 όταν πρωτακούστηκε το «Over the hill», το τραγούδι που έγινε εμμονή για τους ραδιοφωνικούς παραγωγούς από το άλμπουμ Avatar, με το οποίο μας συστήθηκε. Ακολούθησαν άλλα δύο με εξίσου καλή αποδοχή από το κοινό, sold out συναυλίες στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών και στο Ιδρυμα Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος, η παραμονή στην Αμερική, δουλειές εκεί και στη Γαλλία, ένας γάμος και μια κόρη, η Μελίνα, που δίνει διαφορετικό νόημα στη ζωή της.
Και τώρα, επιστροφή στη δισκογραφία μετά από πέντε χρόνια, αλλά και στο Ηρώδειο με δύο συναυλίες στις 20 και 21 Ιουλίου για την παρουσίαση της νέας, ελληνόφωνης δουλειάς της, με τίτλο «Ο κήπος είναι ανθηρός».
Για αυτό τον ακριβό καρπό που αναμένεται να «ανθίσει», στην καρδιά του Ρωμαικού Ωδείου, μίλησε στον Αθήνα 9.84 και στην Τασούλα Επτακοίλη.

«Οι καιροί είναι μοναδικοί και το γεγονός ότι έχω την ευκαιρία να εμφανιστώ σε ένα αρχαίο θέατρο, στην καρδιά της πόλης, στη χώρα μου, με συγκινεί βαθιά» λέει
Αισθάνεται τυχερή αλλά και ανήσυχη γιατί μέχρι πριν από λίγο καιρό, όλα ήταν στον αέρα, λόγω της πανδημίας. «Την προηγούμενη εβδομάδα ήξερα ότι θα είχαμε στη διάθεσή μας μόνον 800 θέσεις, αλλά τώρα φτάσαμε στις 2 χιλιάδες. Θα πάνε όλα καλά» προσθέτει, δηλώνοντας αισιόδοξη, αλλά και ανυπόμονη για εκείνη την ώρα.

Το αγαπημένο της τραγούδι από το νέο άλμπουμ είναι το «Ξημερώνει», που θα το τραγουδήσει, βλέποντας και αυτή τη φορά τη μαμά της ανάμεσα στον κόσμο και ας λείπει. «Πάντα την αναζητώ με το βλέμμα μου, αν και στις πρώτες συναυλίες, δεν πίστευε πως όλοι όσοι είχαν συγκεντρωθεί, ήταν για εμένα. Φίλοι μου έλεγαν, πως ρωτούσε τον κόσμο αν είχε έρθει για να δει τη Μόνικα» λέει χαμογελώντας

Της αρέσει η ελληνική R n B σκηνή, ξέρει να αφηγείται ιστορίες, είναι επικοινωνιακή, πιστεύει πως μόνο οι σχέσεις ειλικρίνειας αξίζουν στη ζωή, αγαπά τους Μπήτλς, έχει κλάψει βλέποντας τον Ενιο Μορικόνε στη σκηνή και «ο Γλάρος» του Μάνου Χατζιδάκι είναι το τραγούδι της παιδικής της ηλικίας που τώρα το ακούει το παιδί της.
Και της λείπει η Αμερική, που αρχικά την τρόμαξε, αλλά μετά είχε την προσδοκία να την κερδίσει.«Πέρασα τρία υπέροχα χρόνια εκεί, γιατί έχει πολύ δυνατή μουσική βιομηχανία, με έμαθε να επενδύω στη στιγμή και να δουλεύω γρήγορα» εξηγείται.

Ραντεβού με τη Μόνικα στο Ηρώδειο, στις 20 και 21 Ιουλίου για δύο συναυλίες- ταξίδια από το παρελθόν στο παρόν και στο μέλλον, με ακυκλοφόρητα, αλλά και γνωστά, αγαπημένα τραγούδια. Κάτι ανθίζει στο Ηρώδειο…

«ΑΘΗΝΑ 9.84» – ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
τηλ. 210 3409254 -210 3409300

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα