Ένα νέος πολυχώρος με το κρέας στο επίκεντρο

Το «Aventador Prime Meat House» που μόλις άνοιξε στα Μελίσσια, παίζει σε πολλά ταμπλό.

Ένα νέος πολυχώρος με το κρέας στο επίκεντρο

Το «Aventador Prime Meat House» που μόλις άνοιξε στα Μελίσσια, παίζει σε πολλά ταμπλό.

Ένα νέος πολυχώρος με το κρέας στο επίκεντρο - εικόνα 1

Πλούσιος σε προτάσεις ο σύγχρονος πολυχώρος που έκανε πρεμιέρα την περασμένη εβδομάδα στη Λεωφόρο Πεντέλης. Δραστήριο από το πρωί, το «Aventador Prime Meat House» προτείνει φρεσκοκαβουρδισμένο καφέ των Handpickers Coffee roasters, ροφήματα και σνακ στο «Coffee Gi». Η συνέχεια γράφεται σε κρεατικό τερέν στο εστιατόριο «Τhe Cellar Hοuse», με οσομπούκο μοσχίδας στην κατσαρόλα με οσπριάδα, παραδοσιακά ζυμαρικά βουτύρου με guanciale, βουβαλίσια μπριζόλα Κερκίνης, σπαλαμπριζόλα από ισπανική Rubia Gallega και Kobe beef. Το μενού που επιμελείται ο έμπειρος σεφ Γιάννης Στανίτσας, αξιοποιώντας διαφορετικές κοπές/σιτέματα και συνδυάζοντας ελληνικά και μεσογειακά στοιχεία, κάνει διαδρομές μεταξύ κατσαρόλας, rotisserie και ξυλόφουρνου. Το concept συμπληρώνει το κρεοπωλείο-delicatessen «Φάρμα Κατερίνα», απ’ όπου μπορείς να προμηθευτείς κρεατικά για το σπίτι – αν το επιθυμείτε, μάλιστα, τα ψήνουν επιτόπου στη γωνιά «Real Grill». Από ό,τι μάθαμε ετοιμάζεται και το roof top του χώρου, που θα συνδυάζει φαγητό κι ιδιαίτερα κοκτέιλ.

Λεωφ. Πεντέλης 125, Μελίσσια, 2182189436-8.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.

Στου 'Μαραθωνίτη' για σένιο φρυγαδέλι και παϊδάκι πρόβατο

Στο υπόγειο κουτούκι του Παγκρατίου έχουν βρει την κρεάτινη συνταγή της επιτυχίας και τη σιγοντάρουν με σπιτικό κρασί.

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

Η χρυσοσκουφάτη γαστρονομία του Αιγαίου

Η haute cuisine του ελληνικού αρχιπελάγους όπως την ξεχώρισε για φέτος ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας.

Texturas: όταν η γαστρονομία πασπαλίζεται με μαγεία!

Η avant guard της γαστρονομίας δηλώνει ξανά ισχυρό παρόν οδηγώντας τα γευστικά πράγματα προς τα μπρος. Τα κόλπα των σεφ που ζηλεύουν οι ερασιτέχνες της μαγειρικής και φέρνουν τη μαγεία και τη φαντασία στη ρεαλιστική μαγειρική. Η σεφ Natalie Jewell μας εξηγεί πως και γιατί.