Νέα... «Γη» στη Γλυφάδα

Τα πέντε του χρόνια στη raw και vegan σκηνή της πόλης συμπλήρωσε πρόσφατα το ευρύχωρο και ηλιόλουστο χορτοφαγικό στέκι, και το γιορτάζει με νέο πρόσωπο και γεύσεις.

Νέα... «Γη» στη Γλυφάδα

Τα πέντε του χρόνια στη raw και vegan σκηνή της πόλης συμπλήρωσε πρόσφατα το ευρύχωρο και ηλιόλουστο χορτοφαγικό στέκι, και το γιορτάζει με νέο πρόσωπο και γεύσεις. Χειροποίητα ξύλινα τραπέζια, χαρούμενα υφάσματα στις αναπαυτικές καρέκλες άνετοι καναπέδες με πολύχρωμα μαξιλάρια δίνουν το στίγμα της ανανέωσης, μαζί με τα νέα πιάτα που προτείνει η Άννα Χοχλάκη. Νισουάζ με «αυγό» από αμύγδαλα και κάσιους, μανιταρόσουπα με καραμελωμένα agaricus, «ρύζι» από παστινάκι και κουνουπίδι, χορτοφαγικό raw korma, μενταγιόν porto bello με Τζαμαϊκανά μπαχαρικά είναι κάποια από αυτά, που σερβίρονται όλη μέρα παρέα με φρέσκους χυμούς και smoothies, θρεπτικά chia bowls αλλά και ωμοφαγικά γλυκά.

Περισσότερες πληροφορίες

Γη

Γρ. Λαμπράκη 69, Γλυφάδα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
23/04/2024

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.

Νηστεία "αλά ιταλικά" στο "Da Bruno"

Το πρώτο -με επίσημη πιστοποίηση- αυθεντικό ιταλικό στην Αθήνα είναι ξεχωριστή επιλογή και για την περίοδο της νηστείας.

Γαστρονομικό ραντεβού στο "Jenny’s Rooftop"

Για μια one night only γευστική συνάντηση μας περιμένουν στο εστιατόριο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών ο δημοφιλής σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου και ο σεφ του εστιατορίου Θοδωρής Υψηλός, με ένα four-hands μενού υψηλών πτήσεων.

"Λακάνη": Με "Αστικό φαγοπωλείο" επιστρέφει ο βραβευμένος σεφ Δημήτρης Κονταράτος στη Ρόδο

Η "Λακάνη", που θα σερβίρει τη ροδίτικη παράδοση υπό δημιουργικό πρίσμα σε μοντέρνο χώρο στο κέντρο της πόλης της Ρόδου, θα είναι το solo βήμα του σεφ μετά από μακρά θητεία ως executive chef των ξενοδοχείων της "Blu Collection", με σειρά βραβείων για τη δουλειά του στο εστιατόριο "Five Senses".