Αν μη τι άλλο είναι πρωτότυπο το γευστικό έργο που ανεβαίνει εδώ και λίγο καιρό με την υπογραφή του Γιώργου Στυλιανουδάκη στη Νέα Ερυθραία. Πρωταγωνιστής το αγαπημένο όλων κοτόπουλο, κατά 90% φρέσκο, βιολογικό και ελευθέρας βοσκής. Ο γνωστός σεφ πραγματικά κυκλώνει το κυρίως θέμα παρουσιάζοντας το μαγειρεμένο με πολλούς τρόπους και διευρυμένη γεωγραφική αντίληψη, από ψημένο στη ροτισερί μέχρι sous vide γεμιστό με σπανάκι και από γαρνιτούρα σε μαλακά μεξικάνικα tacos μέχρι παντρεμένο με κινέζικα noodles.
Την αρχή μπορείτε να κάνετε με μια σαλάτα Όρνιθες με κοτόπουλο, μανούρι, μανιτάρια και βινεγκρέτ μηλόξυδο, ενώ δεν λείπουν κι άλλες προτάσεις σε έθνικ ύφος σαν τα bao buns με χοιρινό ή τα μπιφτέκια γαλοπούλας με πλιγούρι και πουρέ σελινόριζας. Για το τέλος παίζει τσιζκέικ με μαρμελάδα φράουλας και μους σοκολάτας με σιρόπι εσπεριδοειδών και καβουρδισμένο αμύγδαλο.