Κήποι και αυλές για κάθε διάθεση

Από εκλεκτή κρεατοφαγία και γκουρμέ μεζεδολόγημα μέχρι κοσμικό eating & drinking και aperitivo στη δροσιά και από το Χαλάνδρι και την Κηφισιά μέχρι το Παλαιό Φάληρο και την Παλλήνη.

Κήποι και αυλές για κάθε διάθεση

Από εκλεκτή κρεατοφαγία και γκουρμέ μεζεδολόγημα μέχρι κοσμικό eating & drinking και aperitivo στη δροσιά και από το Χαλάνδρι και την Κηφισιά μέχρι το Παλαιό Φάληρο και την Παλλήνη.

«Hide & Seek»

Κήποι και αυλές για κάθε διάθεση - εικόνα 1

Ένας φοβερός κήπος γεμάτος φοίνικες, κάκτους, καστανιές και ακακίες που, όπως λέει και το όνομά του, παίζει κρυφτό με τη Λεωφόρο Κηφισίας, στο ύψος του Χαλανδρίου. Η δράση μοιράζεται ανάμεσα στη βραβευμένη μπάρα, που ετοιμάζει ωραιότατα κοκτέιλ, και στα τραπέζια, όπου θα δοκιμάσετε πρωτότυπες fusion γεύσεις με πολυσυλλεκτικό χαρακτήρα, όπως το φαγκρί σχάρας με σος beurre blanc αλλά και το καρπάτσιο από Black Angus σε χωνάκια, με καυτερή ρόκα και μαγιονέζα τρούφας.

«Όμικρον Μεζέ»

Κήποι και αυλές για κάθε διάθεση - εικόνα 2

Αέρας ανανέωσης πνέει στον πανέμορφο κήπο του μοντέρνου μεζεδοπωλείου του oμίλου Καστελόριζο στη Νέα Ερυθραία. Ο νέος executive chef Μιχάλης Ζάχαρης και ο consulting chef Γρηγόρης Χέλμης σερβίρουν από γαρίδες Αμβρακικού σπεντζοφάι και κοκορέτσι από θράψαλο με τζατζίκι μυρωδικών μέχρι ταρτάρ τόνου, ταμπουλέ με φακές beluga, αβοκάντο και χαβιάρι μαύρου σκόρδου αλλά και μπριζολάκια τόνου νισουάζ. Δεν λείπουν ούτε τα signature παστά και καπνιστά του Χέλμη ούτε το φρέσκο ψαράκι.

«Κρητικός»

Κήποι και αυλές για κάθε διάθεση - εικόνα 3

Η υπέροχη αυλή είναι επιπλέον ένα δέλεαρ για να πιάσουμε τραπέζι στη διάσημη κρεατοταβέρνα της οικογένειας Δογιάκη στην Παλλήνη. Η ιεροτελεστία ξεκινά κλασικά με μια ματιά στα ορεκτικά, που έρχονται στο δίσκο, και η συνέχεια παίρνει ασφαλώς την οδό του κρέατος, με ατού την άριστη ποιότητα και την κορυφαία τεχνική στο ψήσιμο. Διαλέγετε και παίρνετε άφοβα ανάμεσα σε μοναδικά νεφράκια στα κάρβουνα, συκώτι τυλιγμένο σε μπόλια, μπιφτέκια και ασφαλώς τα διασημότερα παϊδάκια του Λεκανοπεδίου.

«Villa Grigio 46»

Κήποι και αυλές για κάθε διάθεση - εικόνα 4

Τα τρία του χρόνια συμπλήρωσε πρόσφατα το «αδερφάκι» του ιταλικού εστιατορίου «Da Bruno», που περνάει το καλοκαίρι του στη δροσιά του καταπράσινου ανθισμένου κήπου της μονοκατοικίας του 1930 στο Παλαιό Φάληρο. Καθόμαστε χαλαρά στις φερ φορζέ καρέκλες, ανάμεσα στα φαναράκια, τις γλάστρες και τα ψηλά δέντρα, τιμάμε την ώρα του aperitivo με αμέτρητες ετικέτες σε κρασιά, γκράπες, λιμοντσέλο και signature cocktails ιταλιάνικης έμπνευσης και χτυπάμε σταθερά κάρτα στο Colazione della Domenica, το κυριακάτικο brunch δηλαδή με αυθεντικό άρωμα Ιταλίας.


Περισσότερες πληροφορίες

Hide & Seek

Λεωφ. Κηφισίας 250-254, Χαλάνδρι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
25/04/2024

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.