«Διόσκουροι» ξανά στο Ψυχικό

«Villa Dioskouroi» γράφει πλέον η ταμπέλα που κρέμεται στο χώρο του «Wolves of Kitchen», θυμίζοντας μας το ιστορικό στέκι που πρωταγωνιστούσε για πολλά χρόνια στην πιάτσα του Νέου Ψυχικού.

«Διόσκουροι» ξανά στο Ψυχικό

«Villa Dioskouroi» γράφει πλέον η ταμπέλα που κρέμεται στο χώρο του «Wolves of Kitchen», θυμίζοντας μας το ιστορικό στέκι που πρωταγωνιστούσε για πολλά χρόνια στην πιάτσα του Νέου Ψυχικού. Με ευδιάκριτες πινελιές ανανέωσης στην ατμόσφαιρα, μπαίνει στη μάχη από νωρίς το πρωί και συνεχίζει με μια πολυσυλλεκτική γευστική πρόταση. Πολλά και διάφορα ορεκτικά (ψητή μελιτζάνα με κρέμα φάβας και τηγανητή κάππαρη, σφακιανή μυζηθρόπιτα με μέλι τρούφας και καρύδια), ενδιαφέρουσες σαλάτες και αρκετές προτάσεις σε ζυμαρικά, όπως τα κοζανίτικα πέτουρα με κατσικίσιο τυρί και μανιτάρια. Μια μεγάλη ενότητα του καταλόγου συνεχίζει να είναι αφιερωμένη στους κρεατοφάγους, με highlight τα μοσχάρια δικής τους σίτευσης άνω των 45 ημερών, ενώ όσοι αγαπούν το ψάρι δεν θα μείνουν παραπονεμένοι. Ιντριγκαδόρικα γλυκά και κοκτέιλ στο μπαρ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το κύρος του τσίπουρου

10 ή 12 y.o.; Είναι και τα δύο υπέροχα και δίνουν στο τσίπουρο άλλο αέρα δίπλα στα μεγάλα παλαιωμένα αποστάγματα του κόσμου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
18/04/2024

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.

Στου 'Μαραθωνίτη' για σένιο φρυγαδέλι και παϊδάκι πρόβατο

Στο υπόγειο κουτούκι του Παγκρατίου έχουν βρει την κρεάτινη συνταγή της επιτυχίας και τη σιγοντάρουν με σπιτικό κρασί.

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

Η χρυσοσκουφάτη γαστρονομία του Αιγαίου

Η haute cuisine του ελληνικού αρχιπελάγους όπως την ξεχώρισε για φέτος ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας.