Follow us

The Sweet Spot: γλυκές συναντήσεις στο κομψό σαλόνι του Ψυχικού

Σε μια ανοιχτόκαρδη και χαρούμενη “γυάλινη” σάλα φιλοξενεί τα τραπέζια του το νέο The Sweet Spot, που άνοιξε στο Νέο Ψυχικό, προσφέροντας πλέον καφέ και γλυκές ή αλμυρές γεύσεις όχι μόνο για το σπίτι…

The Sweet Spot: γλυκές συναντήσεις στο κομψό σαλόνι του Ψυχικού

Σε αυτό το πραγματικά “γλυκό” περιβάλλον του νέου ζαχαροπλαστείου τους θα μας προσφέρουν, αποκλειστικά πλέον, η Μαρία και η Ζωή Βιδάλη (γενική φωτο) τις ζαχαρένιες δημιουργίες τους, που μέχρι τώρα παίρναμε μόνο για το σπίτι, για τον δρόμο ή για τις εκδηλώσεις μας. Με πολύ κέφι φτιαγμένος και διακοσμημένος στη φιλοσοφία των γλυκισμάτων του, αυτός ο χώρος σου δίνει αληθινά την αίσθηση ενός πολύχρωμου layer cake! Ιδανικό meeting point για φιλικές συναντήσεις μ’ ένα φλιτζάνι καφέ.

The Sweet Spot: γλυκές συναντήσεις στο κομψό σαλόνι του Ψυχικού

Οι μεγάλες βιτρίνες φιλοξενούν περισσότερες πλέον δημιουργίες cupcakes, layer cakes, μικρών γλυκισμάτων σε ποτηράκια ή cake pops, μπισκότα και cookies, αλλά και αλμυρές, σαν τα φρεσκοφτιαγμένα σάντουιτς, τις πίτες ή τις σαλάτες, που θα χαρείς και επί τόπου με τον καφέ σου ή τη φρέσκια λεμονάδα. Ξεχωριστή αναφορά αξίζει στο home made παγωτό σε πολλές γεύσεις (ξεχωρίσαμε την αλμυρή καραμέλα, το φιστίκι, τη σοκολάτα, το cheesecake). Ο καφές που προσφέρουν έχει την υπογραφή της TAF.

To ευρύχωρο εργαστήριο βρίσκεται πλέον στο πίσω τμήμα του καταστήματος διευκολύνοντας έτσι τα μέγιστα την άμεση τροφοδότηση και τις παραγγελίες. Γιατί, μην ξεχνάμε, το The Sweet Spot καλύπτει με τα festive γλυκά του κάθε είδους εκδήλωση, από βαφτίσεις μέχρι γενέθλια, επετείους και εταιρικές εκδηλώσεις.

Η ριζική αλλαγή συμπίπτει με τα 10 χρόνια ζωής και δημιουργίας, που γιορτάζει φέτος το The Sweet Spot, το οποίο ξεκίνησε τη γλυκιά πορεία του το 2009 με ένα μικρό εργαστήριο-κατάστημα στη Ν. Φιλοθέη. Η μακροημέρευση είναι, βέβαια, απόδειξη της ποιότητας που προσφέρει και της αγάπης των πελατών του.

The Sweet Spot, Αδριανείου 46 και Σικελιανού Ν. Ψυχικό, τηλ. 210 6990590, ανοιχτό καθημερινά.

Επίσης...

Περισσότερα από

Γλυκό

Ηot drinks: καυτή χειμωνιάτικη απόλαυση

Τα ζεστά ποτά με βάση το κρασί ή κάποιο δυνατό αλκοόλ αρωματισμένο με μπαχαρικά, είναι μια από τις μεγάλες ;απολαύσεις και τελευταία στην Ελλάδα περιλαμβάνεται στη χειμωνιάτικη κουλτούρα του cocooning και της χαλάρωσης…

Τα all time classic γαλλικά γλυκά που αγαπήσαμε

Τα εμβλήματα της γαλλικής pâtisserie κρύβουν πίσω τους και συναρπαστικές ιστορίες! Εκτός από την γεύση τους, λοιπόν, το γλυκό παρελθόν τους είναι ένας ακόμη λόγος να ανακατέψουμε βούτυρα και ζάχαρες στην κουζίνα, ή έστω να απευθυνθούμε σε ζαχαροπλαστεία που τα αποδίδουν στην καλύτερη εκδοχή τους.