Αποκατάσταση!

Η πλάστιγγα έγειρε προς το μέρος του ΟΦΑΜ, στην Σαββατιάτικη αναμέτρηση της Βαγιάς, όπου είχε (ο ΟΦΑΜ) ως αντίπαλο τη Παλιανή. Γράφει ο Γιώργος Χαλκιαδάκης.

Ήταν το φαβορί η ομάδα του κόουτς Χριστόφορου Ανδρεαδάκη, όμως ξέρουμε, πως κάθε θεωρία…παύει με το πρώτο σφύριγμα του διαιτητή.

Όμως φρόντισε η ομάδα της Αγίας Μαρίνας να επαληθεύσει τα προγνωστικά. Έτσι, επέστρεψαν τόσο ξανά στη κορυφή, όσο και στις νίκες.

Αφού, μόλις τη περασμένη αγωνιστική, ο ΟΦΑΜ γνώριζε την ήττα από του Νέους Αλμυρού και την ίδια ώρα, η Τύλισος κερδίζοντας τη Παλιανή (πάλι η ομάδα του Τίμου στο κύκλο!) πάταγε κορυφή.

Τώρα (το Σάββατο) η Τύλισος γνώριζε την ήττα από τις πάντα ψυχωμένες Δαφνές! Αμάν βρε Περδικάκη τι ζημιές είναι αυτές που κάνεις!

Για τη Παλιανή να πούμε ξανά, νεανική ομάδα, χρειάζεται υπομονή, μέχρι την ώρα την διαθέτουν άπαντες στην ομάδα. Ας συνεχίσουν το ίδιο,δε πρέπει πάντα να κρίνονται όλα από τα αποτελέσματα.  

Σκόραραν δυο παίχτες που το είχαν ανάγκη το γκολ…ντόπα ψυχολογίας σίγουρα, οι Αεράκης και Μοχιανάκης.

 Μάχη λοιπόν για πρώτη, για δεύτερη, αλλά και για τρίτη θέση!  

Οι πιτσιρικάδες των φιλοξενούμενων, προσπάθησαν, δημιούργησαν μερικές φορές ρήγματα στην αμυντική λειτουργία του ΟΦΑΜ, με αποκορύφωμα ένα δοκάρι προς το φινάλε του 90λέπτου.

Από τους γηπεδούχους, το δυνατό εκτός περιοχής μονοκόμματο σουτ του Κολλαρετάκη…τράνταξε τα δοκάρια, αλλά και τα ακροδάχτυλα του αντίπαλου τερματοφύλακα!

Πλέον, ΟΦΑΜ – Δαφνές, Τύλισος – Δόξα και…Αετός – Δειλινά! Μάχη επίσης και στην ουρά, για ρίξτε μια ματιά παρακαλούμε!

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook