Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για διάκριση

Ο Κώστας Παπαδόπουλος γράφει στο Blog του στο athleticradio.gr για την μεγάλη ευκαιρία που έχει ο φετινός Γιούχτας να χτυπήσει το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Την φετινή χρονιά ο Γιούχτας πραγματοποιεί μια εξαιρετική χρονιά έχοντας γράψει ιστορία, αφού για πρώτη φορά τερμάτισε στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Η ομάδα του Μηνά Πίτσου, έχει ποδοσφαιριστές που έχουν φάει με το… κουτάλι την κατηγορία που βρίσκεται η ομάδα και όχι μόνο, αφού έχουν παραστάσεις και σε παραπάνω πρωταθλήματα… Φέτος ο Γιούχτας έχει εντυπωσιάσει και όλες οι ομάδες της κατηγορίες έχουν να πουν τα καλύτερα τόσο για την διοίκηση όσο και για την προσπάθεια που γίνεται στο σωματείο.

Η ομάδα των Αρχανών εκτός από καλή ομάδα, έχει και εγκαταστάσεις που μπορεί εύκολα να κρατηθεί σε παραπάνω κατηγορίες, αφού όπως αναφέρουν και οι πληροφορίες η διοίκηση ψάχνει τρόπους να επεκτείνει τα γήπεδα και να προσθέσει μέσα σε αυτά μπάσκετ, πισίνα και τέννις.

Καταλαβαίνει κανείς ότι αυτό που προσπαθεί να δημιουργήσει η διοίκηση των Αρχανών είναι μια “δύναμη” για το Κρητικό ποδόσφαιρο δίνοντας παράλληλα και την ευκαιρία σε νέα παιδιά της περιοχής να γνωρίσουν τον αθλητισμό…

Όλα τα παραπάνω δίνουν μια… χρυσή ευκαιρία στους “πράσινους” να τα δώσουν όλα μέσα στα Play Off προκειμένου να κάνουν την έκπληξη και να περάσουν την Επισκοπή η οποία βρίσκεται στο +7 κατακτώντας παράλληλα το πρωτάθλημα που θα τους φέρει για πρώτη φορά στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Πάντως αν δεν τα καταφέρει και φέτος η ομάδα του Νίκου Μπουνάκη θα έχει βάλει τα… θεμέλια για τη νέα χρονιά!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook