Ντέρμπι που κρίνει τον τίτλο στο Αρκαλοχώρι

Ήρθε η ώρα να κριθεί κατά πάσα πιθανότητα το πρωτάθλημα της Α2 ΕΠΣΗ με την αναμέτρηση του ΟΦΑ με την Δαμάστα για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η Δαμάστα κρατάει σταθερά την πρώτη θέση με 59 βαθμούς έχοντας μόλις δύο ήττες, δύο ισοπαλίες και δεκαεννέα νίκες στο φετινό πρωτάθλημα, θέλοντας να συνεχίσει έτσι και να κρατήσει την πρώτη θέση.

Από την άλλη ο ΟΦΑ που στις τελευταίες αγωνιστικές δείχνει ότι είναι σε καλή κατάσταση μετράει τρεις ήττες, δύο ισοπαλίες και δεκαοκτώ νίκες έχοντας μείνει μόλις τρεις βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Δαμάστα με 56 βαθμούς.

Στο παιχνίδι της Κυριακής λοιπόν υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να κριθεί ο πρωταθλητής της Α2 ΕΠΣΗ, εφόσον η Δαμάστα φύγει με το “διπλό” από το Αρκαλοχώρι και ξεφύγει στο +6 έχοντας απομείνει μόλις 7 αγωνιστικές για το φινάλε.

Από την άλλη το πρωτάθλημα θα πάρει φωτιά εφόσον  ο ΟΦΑ εκμεταλλευτεί την έδρα του και πάρει τη νίκη φτάνοντας έτσι στους 59 βαθμούς την ομάδα του Μανώλη Φρουδάκη. Σε περίπτωση ισοπαλίας βέβαια η διαφορά παραμένει ίδια και το ενδιαφέρον θα υπάρξει μέχρι το φινάλε του πρωταθλήματος.

Όπως και να έχει αναμένουμε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι κόντρα σε δύο πολύ ποιοτικές ομάδες που έχουν ποδοσφαιριστές “μπαρουτοκαπνισμένους” για τέτοια παιχνίδια και σίγουρα ο κόσμος των δύο ομάδων θα δώσει βροντερό παρών στο… στολίδι του Αρκαλοχωρίου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook