Ζαρός: Θα τον αλλάξει η πρώτη ήττα;

Ο Ζαρός μέχρι την τελευταία αγωνιστική είχε καταφέρει κάτι μοναδικό έχοντας ξεχάσει τη σημαίνει ήττα. Πλέον μετά το ματς με τον ΠΑΝΟΜ πρέπει να δείξει πως άλλαξε κάτι στην ομάδα και θα πορευτεί έτσι μέχρι τέλος για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο Ζαρός έκανε την πρώτη του ήττα στο φετινό πρωτάθλημα στα Μάλια κόντρα στην τοπική ομάδα  και πλέον θέλει να ολοκληρώσει το πρωτάθλημα μόνο με νίκες περιμένοντας το… στραβοπάτημα του ΠΑΟΚ για να επιστρέψει η βαθμολογία στο +8 και να κατακτήσει το πρωτάθλημα χωρίς Play off.

Οι παίκτες του Δημήτρη Κόκκινου, δεν επηρεάστηκαν από την πρώτη τους ήττα και συνεχίζουν απτόητη αυτό που κάνουν όλο το χρόνο. Αυτό μένει να φανεί και μέσα στον αγωνιστικό χώρο και στο παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στον Ρωμανό.

Ο Ρωμανός που πραγματοποιεί εξαιρετική χρονιά έδειξε ότι είναι μια από τις μεγάλες δυνάμεις του πρωταθλήματος αφήνοντας έξω τον Πόρο στο κύπελλο, έχοντας μάλιστα και καλή θέση στον βαθμολογικό πίνακα.

Το παιχνίδι είναι παγίδα για τους γηπεδούχους που πρέπει να πάρουν το τρίποντο και να δείξουν ότι δεν επηρεάστηκαν από την ήττα στα Μάλια, ενώ  σίγουρα ο Ρωμανός από αυτά τα ματς μόνο να κερδίσει έχει και θ παραταχθεί χωρίς άγχος.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook