Κρατιέται ζωντανός στα Play Off ο Αλμυρός!

Σε ένα παιχνίδι με ελάχιστες φάσεις και δυνατές μονομαχίες ο Αλμυρός πήρε τεράστια νίκη στην έδρα του κόντρα στον ΠΑΟΚ με 1-0.

Το παιχνίδι ήταν πολύ κακό ποιοτικά αφού και οι δύο ομάδες προσπαθούσαν να κρατήσουν το μηδέν στην άμυνα τους και στην συνέχεια να κοιτάξουν να απειλήσουν την αντίπαλη εστία.

Η πιο μεγάλη φάση στο πρώτο μέρος ήταν για τον Αλμυρό όταν ο Απλαδάς βρέθηκε απέναντι από τον Δημητριάδη, όμως ο έμπειρος πορτιέρο έδιωξε.

Στην επανάληψη οι μονομαχίες συνεχίστηκαν στο χώρο του κέντρου με φάσεις και πάλι να μην υπάρχουν, εκτός από την τεράστια χαμένη ευκαιρία του Στρατήγη στο 75ο λεπτό από την μικρή περιοχή και τον Δημητριάδη να κάνει την επέμβαση του αγώνα

– 24/7 Customer Service με Υπηρεσία Call Back*, Email, Live Chat και Viber

Λίγο πριν το φινάλε της αναμέτρησης ο Αλμυρός κέρδισε πέναλτι με τον Παπαδόπουλο, με τον ίδιο να εκτελεί και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα βάζοντας έτσι την ομάδα του στο παιχνίδι για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Αλμυρός: Γεωργίου, Νικολακούλης, Καργιωτάκης, Κλάδος, Κανδηλάκης, Μεντουδάκης, Πρικάκης, Αγαπάκης, Κονιδάκης, Στρατήγης, Απλαδάς.

ΠΑΟΚ: Δημητριάδης, Νικηφόρος, Φράγκος, Γεωργόπουλος, Κοζυράκης, Βασιλείου, Ανωγειανάκης, Παπαδάκης, Καουκάκης, Μπελαδάκης, Παπαδιός.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook