Pic | Τουρνουά μνήμης από την ακαδημία της ΑΕΚ

Την ερχόμενη Κυριακή 3 Ιουνίου στις 09:00 θα διεξαχθεί το τουρνουά παιδικού ποδοσφαίρου που διοργανώνει η ΑΕΚ, με αφορμή την συμπλήρωση 100 χρόνων από τη Γενοκτονια των Ποντίων.

Στο τουρνουά δέχτηκαν να συμμετάσχουν η ακαδημία της Ένωσης Ατσιποπουλού-Πρινέ, του Ηροδότου και της Μινωικής, ενώ στο πλαίσιο του τουρνουά έχει προσκληθεί για να τιμηθεί για την προσφορά της Εύξεινος Λέσχη Ποντίων Ν. Ηρακλείου, ο πρόεδρος του ΔΣ κ. Βάιος Αϊνατζόπουλος.

– Stoiximan.gr -Αγώνες με 0% Γκανιότα* κάθε μέρα *Αφορά την επιλογή “Νικητής Αγώνα” πριν την έναρξη. Διαθέσιμο σε επιλεγμένα παιχνίδια

Παράλληλα, έχει γίνει γνωστό πως κατά τη διάρκεια του τουρνουά θα συγκεντρώνονται τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης προκειμένου να διατεθούν σε συνανθρώπους μας που τα έχουν ανάγκη, μέσω της «Κίτρινης Αποστολής».

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους και οι άνθρωποι της ΑΕΚ καλούν μικρούς και μεγάλους, να συμμετάσχουν με την παρουσία τους, σε αυτό το μεγάλο τουρνουά, προκειμένου να σταλθεί ένα ξεκάθαρο μήνυμα πως κανένας δεν θα ξεχάσει τις 353.000+ ψυχές που χάθηκαν στην Πατρίδα μας και παράλληλα να δείξει την αλληλεγγύη σε όλους αυτούς που θέλουν τη βοήθεια μας!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook