Ο Βαγγέλης Παπαγγελής στον Athletic Radio 104.2

Ο Υπεύθυνος των Μικτών Ομάδων της ΕΠΣΗ, φιλοξενήθηκε από τους Μανώλη Θέμελη και Κώστα Παπαδόπουλο, στο στούντιο του Athletic Radio 104.2 και την εκπομπή “Derby”, κάνοντας τον απολογισμό της σεζόν που ολοκληρώθηκε. 

– Stoiximan.gr -Αγώνες με 0% Γκανιότα* κάθε μέρα *Αφορά την επιλογή “Νικητής Αγώνα” πριν την έναρξη. Διαθέσιμο σε επιλεγμένα παιχνίδια

Αναλυτικά η συνέντευξη του Βαγγέλη Παπαγγελή στην εκπομπή “Derby” στον Athletic Radio 104.2:

Για την χρονιά που “έκλεισε”

“Η χρονιά πήγε καλά. Φέτος υπάρχει ικανοποίηση. Η Α1 ήταν ανταγωνιστική. Ήταν πετυχημένα τα Πλεϊ οφ. Πήγαν καλά και οι Μικτές και τα Πρωταθλήματα και το Κύπελλο κύλησαν ομαλά. Κάθε χρόν ανεβαίνει το επίπεδο. “Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο”.

Για τον Κρητικό Ομιλο στην Γ Εθνική

“Δεν έχουμε επίσημη ενημέρωση για Κρητικό Ομιλο της Γ Εθνικής. Πιέζουμε. Είναι συμφέρον όλων μας να υπάρξει. Θα το πάμε μέχρι τέλους. Είμαστε κοντά να γίνει φέτος ή του χρόνου.

Αν γίνει θα ανέβει η ποιότητα. Θα είναι ανταγωνιστικό. Πρέπει να γίνει. Τα οφέλη θα είναι πολλά. Σαφή απάντηση δεν υπάρχει από την ΕΠΟ . Είμαστε μία… γροθιά όλοι. Το θέλουν όλοι, αλλά όχι η ΕΠΟ. Αν γίνει θα δούμε πως θα υπάρξουν αλλαγές στα Πρωταθλήματά μας”.

Για την Διαιτησία

“Γενικά πήγαμε καλά φέτος. Ήταν δύσκολα τα Πρωταθλήματα. Είχαμε μείον σε αριθμό Διαιτητών, αφού κάποιοι σταμάτησαν. Αναγκαστικά κάποιοι έπαιξαν σε κρίσιμα ματς. Σε γενικές γραμμές πάμε καλά με την Διαιτησία. Υπάρχουν προβλήματα, αλλά πάμε καλά.

Έχει αδικηθεί το Ηράκλειο στο θέμα της Διαιτησίας. Οι λόγοι είναι γνωστοί. Προσπαθούμε. Εκπαιδευόμαστε όλοι σε όλα τα επίπεδα”.

Για την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΗ 

“Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΗ είναι ανεξάρτητη. Ερμηνεύει τον ΚΑΠ. Ο κ. Κουφάκης είναι αξιόλογος και αμερόληπτος. Είναι δίκαιος Είχαμε αφαιρέσεις βαθμών. Δεν υπήρξε καμία παρέμβαση από κανένα μέλος”.

Για τους Γιατρούς και το VAR

“Θέματα γιατρών δεν είχαμε, αν εξαιρέσουμε ένα ματς στην Ν. Αλικαρνασσό.

Προσωπικά δεν το θέλω το VAR. Γίνονται και λάθη και με το VAR. Είμαι υπέρ του ανθρώπινου λάθους”.

Για το πρόβλημα με τις στοιχηματικές στο τοπικό

“Φέτος με τις στοιχηματικές είχαμε πρόβλημα. Είχαμε αναβολή αγώνων στο Κύπελλο. Το θέμα το ψάχνει η ΕΠΟ.

Την “πληρώνει” το ποδόσφαιρο. Θα πρέπει να βρεθούν μέτρα”.

Για τις Μικτές της ΕΠΣΗ

“Πιάνετε τώρα το ευαίσθητο σημείο μου. Έχω 0/5 σε Τελικούς. Τι να πω; Η προσπάθεια και φέτος. ήταν τρομερή. Οι προπονητές, Χατζησεβαστός – Φραγκάκης, έκαναν σπουδαία δουλειά. Κάθε χρόνο δουλεύουν με διαφορετικά παιδιά. Η συνεργασία μας ήταν άψογη.

Πάμε στην πηγή, αλλά… νερό δεν πίνουμε. Υπάρχει η κατάρα των πέναλτι. Ιστορία γράφουν τα Κύπελλα αλλά οι Μικτές πάνε καλά. Δεν μπορώ να πω οτι υπάρχει ηττοπάθεια αφού δεν είναι κάθε χρόνο οι ίδιοι παίκτες. Είναι θέμα ψυχολογίας.

Κάναμε σκάουτινγκ στα πέναλτι. Είναι παιδιάόμως μην το ξεχνάμε. Μας μένει η πικρία.

Η διάρκεια μετράει. Έχουμε καταξιωθεί. Θα δούμε τι θα γίνει και με τους προπονητές την επόμενη σεζόν. Ο προπονητής της Μικτής είναι και δάσκαλος. Είναι παιδαγωγός. Πρώτα θέλουμε να έχουμε καλούς χαρακτήρες.

Είχαμε την αμέριστη βοήθεια του Αντώνη Παπαδάκη. Έχει ευαισθησία στις Μικτές. Είναι φαν. Είναι πάντα παρών. Τον ευχαριστώ.

Τα Μόρια των Πανελλαδικών είναι κίνητρο για τα παιδιά. Είναι μία ώθηση. Τα παιδιά δεν πρέπει να ξεχνάνε το σχολείο”.

Για τον Μάρκο Κλουβιδάκη

“Αγαπάει τα παιδιά. Του έχουν και αυτά αγάπη. Του βγάλαν και το σύνθημα. Ο Μαρκος είναι… ψυχάρα. Τους συμβουλεύει καθημερινά”.

Για το Παιδικό Τουρνουά

“Είναι η  κορυφαία εκδήλωση που γίνεται στην ΕΠΣΗ. Κάθε χρόνο συμμετέχουν όλο και πιο πολλά παιδιά. Κρατάει 2-3 μήνες. Θέλει τρέξιμο. Έχω κάψει… 2-3 μηχανές. Υπάρχουν και κορίτσια στο Τουρνουά. Έχουμε κάνει πρόταση στην ΕΠΟ να υπάρξουν Μικτές ομάδες κοριτσιών.

Υπάρχουν προβλήματα και στο Παιδικό Τουρνουά. Έχουν να κάνουν με την κακή νοοτροπία κάποιων γονέων. Δεν ξέρω αν τελικά το κάνουν καλοπροαίρετα.

Η… βιτρίνα κρύβει πολλά αλλά από πίσω μετράει τι γίνεται. Υπάρχει πίεση στα παιδιά.

Την σεζόν 2019-20, θα πάμε όπως πέρυσι. Σέντρα τον Οκτώβρη. Χιλιάδες παιδιά, ομάδες από όλη την Κρήτη θα δώσουν το παρών, Δεν μας φτάνουν τα γήπεδα. Είναι πρόβλημα οι μετακινήσεις”.

Είναι ένα μεγάλο Τουρνουά”.

Για το Γηπεδικό

“Το Γηπεδικό μας… πονάει. Είμαστε σε καλό δρόμο για το γήπεδο στα ΤΕΙ. Υπάρχει πρόταση να διαμορφωθεί εκεί χώρος πολλαπλών χρήσεων.

Θέλουμε να στεγάσουμε τα άστεγα σωματεία. Υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις αν κάτι δεν πάει καλά. Μια έκταση δίπλα στο Παγκρήτιο Στάδιο. Δεν υπάρχουν χώροι γενικά στο Ηράκλειο. Με το “Ικάριο” υπάρχουν θέματα.

Χρειάζεται και η ιδιωτική πρωτοβουλία. Μακάρι να γίνει κάτι στον Σκαφιδαρά από τον Μιχάλη Μπούση. Μπήκαμε σε νέα εποχή στον ΟΦΗ, είμαστε σε καλό… δρόμο. Τον ΟΦΗ τον έχουν άνθρωποι που ξέρουν ποδόσφαιρο και αγαπάνε την ομάδα. Ο χρόνος δουλεύει για αυτή την ομάδα”.

Για την Εθνική και το Παγκρήτιο

“Η Εθνική και οι παίκτες θέλουν Παγκρήτιο Στάδιο εδώ και χρόνια. Τα καταφέραμε, υπογράψαμε αλλά κάπου κόλλησε και χάσαμε τα ματς. Χάσαμε 2 ματς. Ελπίζω να μην χαθούν και άλλα. Ποιος φταίει πιο πολύ δεν ξέρω,

Μας στενοχωρεί ως ΕΠΣΗ. Θέλαμε το ματς με την Ιταλία. Κάνουμε προσπάθειες για τα επόμενα. Στέλνουμε Επιστολές συνεχώς.

Είναι το… σπίτι τους εδώ. Χάσαμε πολλά ως πόλη. Θα είχαμε οφέλη.

Και το ματς αναβίωσης του 2004 χάθηκε για διάφορους λόγους. Είμαστε δικαιωμένοι που τελίκά θα γίνει το ματς έστω και στην Αθήνα. Είδατε τι έγινε με την Ιντερ στο Ηράκλειο”.

Για τους Μικρούς στα ματς 

“Οι μικροί στην βασική ενδεκάδα θα συνεχίσουν να υπάρχουν. Είχαμε πει να πάει δύο χρόνια κάτω, ο αριθμός δεν αλλάζει αλλά μάλλον πάει από 1999 σε 1998. Είναι πιθανό να μπερδευτεί κάποιος, όπως έγινε με τον Πόρο. Υπάρχουν όμως κανόνες. Υπάρχει και η ένταση της στιγμής”.

Για τις Εκλογές και την Υποψηφιότητα του Νίκου Τζώρτζογλου

“Δεν υπάρχει ασυμβίβαστο και θα μείνει στην ΕΠΣΗ ως Πρόεδρος ο Νίκος Τζώρτζογλου ακόμα και αν βγει. Θα είναι καλό πάντως  να τον δούμε πιο ψηλά. Το αξίζει. Είναι ποδοσφαιράνθρωπος και ξέρει ποδόσφαιρο. Στα κέντρα αποφάσεων θα είναι σημαντική η παρουσία του. Τώρα τρέχει για όλα και δεν το φτάνει το.. 24ωρο”.

Για την Διοίκηση της ΕΠΣΗ

“Είμαστε μία καλή ομάδα. Καθένας ασχολείται με το αντικείμενό του. Έχουμε ένα καλό τιμ. Κάνουμε λάθη αλλά μετράει η προσπάθεια. Στις 19/6 έχουμε την Γ.Σ . Ήταν μία πετυχημένη χρονιά”.

Για τον ίδιο

“Αγαπάω το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Το… κοντέρ γράφει καθημερινά χιλιόμετρα σε όλα τα γήπεδα. Είμαι λάτρης του Ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Είμαστε εκεί ως ΕΠΣΗ σε όλα τα ματς.

Η δική μου πληρωμή είναι να συναντώ παιδιά και να μου κάνουν χαρά. Η αγάπη που εισπράττω είναι πάνω από όλα”.

Για το Ηρακλειώτικο Ποδόσφαιρο

“Υπάρχει δικαίωση όταν παίζουν στην Εθνική τα παιδιά μας, όπως οι Καρέλης, Κούτρης, Μπουχαλάκης.

Το επίπεδο στο Ηράκλειο είναι ψηλό. Έχουμε ομάδες σε όλες τις κατηγορίες.  Θα έχουμε πιο πολλά παιδιά να παίζουν τώρα με τα νέα Πρωταθλήματα Υποδομών  στην Σούπερ Λιγκ 2.

Για τα ποσά που δαπανώνται στο τοπικό ποδόσφαιρο

“Για τα χρήματα στο τοπικό, ακούμε πολλά. Μεγάλα ποσά. Δεν ξέρω τι γίνεται και αν είναι πραγματικά τα ποσά. Δεν συμφωνώ με τα υψηλά συμβόλαια. Να πάρουν χρήματα οι παίκτες, αλλά να μην ξεφεύγουν. Να υπάρχει μέτρο. Δεν μπορούμε να πούμε σε κάποιον παράγοντα να μην βάζει λεφτά”.

Για την Γ ΕΠΣΗ

“O Αετός Ανωγείων ήρθε φέτος στην ΕΠΣΗ. Στην Γ κατηγορία υπάρχει ενδιαφέρον. Υπάρχουν πολλές νέες ομάδες. Είναι μία κατηγορία…σκαλοπάτι. Δεν ξέρω αν θα έρθει ομάδα από το Ρέθυμνο και φέτος. Η ΕΠΣΗ είναι ανοικτή”

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook