Δύο ανανεώσεις και δύο αποχωρήσεις στον Ζαρό

Επιβεβαιώθηκε το ρεπορτάζ του athleticradio.gr για την αποχώρηση του Παναγιώτη Χαμαλάκη και την παραμονή Χαλιλάι Μόντι, αφού οι “πράσινοι” πήραν θέση για το θέμα.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός αναμένεται να επιστρέψει στις Εθνικές κατηγορίες με τον Ζαρό να μην μπαίνει εμπόδιο, ενώ το ίδιο συμβαίνει και με το ρεπορτάζ για τον έμπειρο μέσο, αφού ο Μόντι μετά από συζητήσεις αποφάσισε να παραμείνει στην ομάδα.

Το ίδιο έγινε και με τον Παραθυρά ο οποίος θα βρίσκεται στο ρόστερ της ομάδας τη νέα χρονιά αντιθέσει με τον Ποτηράκη που είχε γνωστοποιήσει την αποχώρηση του μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

ΣυνεχίΖεται ο σχεδιασμός στην ομαδα μας και σήμερα ειχαμε την ανανέωση συνεργασίας με δύο παίχτες, ενω άλλοι δύο ποδοσφαιριστές αποτελούν παρελθόν απο τον Α.Ο ΖΑΡΟΥ.

Συγκεκριμένα, στην ομάδα μας θα αγωνίΖονται και την νέα χρονιά ο νεαρος Ζήσης Παράθυρας και ο μέσος Μοντι Χαλιλάι. Αμφότεροι ειχαν μια παραγωγική χρονιά στο Ζαρο και αποτέλεσαν βασικούς συντελεστές για την επιτυχία της ομαδας!

Τους ευχόμαστε καλη και παραγωγική σεζον, χωρίς τραυματισμούς!!

Την ίδια στιγμή, δεν θα συνεχίσουν στην ομάδα ο επιθετικός Φραγκίσκος Ποτηρακης και ο κεντρικός αμυντικός, Παναγιώτης Χαμαλακης.

Τους ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά τους στην ομάδα και τους ευχόμαστε ολοψυχα καλή επιτυχία σε οτι αποφασίσουν να κάνουν!!

Ο προγραμματισμός συνεχίΖεται και άμεσα θα ανακοινωθούν οι πρώτες μεταγραφές!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook