Τα φαβορί στους δύο ομίλους της Β’ ΕΠΣΗ

Μετράμε αντίστροφα για την κλήρωση του πρωταθλήματος και η ΕΠΣΗ χώρισε το πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΗ σε δύο ομίλους και το athleticradio.gr σας παρουσιάζει τα φαβορί για την άνοδο στην παραπάνω κατηγορία.

Στον πρώτο όμιλο υπάρχουν αρκετές ιστορικές ομάδες, αλλά και σωματεία που απαρτίζονται από νεαρούς ποδοσφαιριστές ικανά να κάνουν την… ζημία.

Βέβαια βάση μεταγραφών και μέχρι τώρα στόχων Ποσειδώνας και Μοχός έχουν τον πρώτο λόγο για μια από τις δύο θέσεις που οδηγούν στην Α2 ΕΠΣΗ, χωρίς ωστόσο οι υπόλοιπες ομάδες να μην έχουν τις δικές τους δυνατότητες.

Β’ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

1ος ΟΜΙΛΟΣ

  1. ΓΙΟΥΧΤΑΣ 2010
  2. ΕΘΝΙΚΟΣ
  3. ΕΛΠΙΔΕΣ
  4. ΕΡΜΗΣ ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΥ
  5. ΗΡΑΚΛΗΣ ΝΙΠΙΔΙΤΟΥ
  6. ΚΑΝΑΡΙΑ
  7. ΚΟΥΝΑΒΟΙ
  8. ΜΟΧΟΣ
  9. ΝΕΟΙ ΗΡΟΔΟΤΟΥ    
  10. ΝΕΟΙ ΜΙΝΩΙΚΗΣ
  11. ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΑΛΙΘΕΑΣ
  12. ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ

Στην Β2 ΕΠΣΗ τα πράγματα είναι λίγο πιο περίπλοκα, αφού σχεδόν όλες οι ομάδες είναι ισοδύναμες και μπορούν να διεκδικήσουν το κάτι παραπάνω από την φετινή χρονιά.

Βάση ιστορίας η Τύλισος εφόσον δείξει ένα πρόσωπο αντάξιο με τα τελευταία χρόνια θα έχει τον πρώτο λόγο, ενώ δεν θα πρέπει να ξεχνάμε και τις ομάδες που είναι πρώτη χρονιά στην κατηγορία.

2ος ΟΜΙΛΟΣ

  1. ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
  2. ΑΕΤΟΣ ΑΝΩΓΕΙΩΝ
  3. ΑΛΟΓΟ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
  4. ΑΟΚ
  5. ΔΑΦΝΕΣ
  6. ΔΕΙΛΙΝΑ
  7. ΔΟΞΑ ΜΑΣΤΑΜΠΑ
  8. ΝΕΟΙ ΑΛΜΥΡΟΥ
  9. ΟΦΑΜ
  10. ΠΑΛΙΑΝΗ
  11. ΡΑΥΚΟΣ
  12. ΤΥΛΙΣΟΣ

Σίγουρα είναι ακόμα πολύ νωρίς για όλες αυτές τις ομάδες για να βάλεις το χέρι σου στην… φωτιά και να πεις ξεκάθαρα τι θα γίνει στο πρωτάθλημα, ωστόσο με τις μεταγραφές και τα πρώτα φιλικά μπορεί κάποιος να βγάλει ένα πρώτο συμπέρασμα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook