Επιστολή στην ΕΠΣΗ από τον ΠΑΝΟΜ

Η ομάδα των Μαλίων με ανακοίνωση τους ενημέρωσαν πως έστειλαν επιστολή διαμαρτυρίας στα γραφεία της ΕΠΣΗ με αφορμή την συμπεριφορά του παρατηρητή αγώνα στο παιχνίδι με τον Ρωμανό στην Ελιά.

Παράλληλα η ανακοίνωση αναφέρεται και στον κόσμο της ομάδας των Μαλίων τονίζοντας πως άπαντες πρέπει να συνεχίσουν την κόσμια συμπεριφορά

Αναλυτικά η ανακοίνωση: “Το ΔΣ της ομάδας του ΠΑΝΟΜ έστειλε επιστολή στα γραφεία της ΕΠΣΗ μετά τα γεγονότα στον αγώνα ανάμεσα στην ομάδας μας και τον Ρωμανό στο γήπεδο της Ελιάς. Η διαμαρτυρία αφορούσε την συμπεριφορά του παρατηρητή του αγώνα Μαυροφοράκη Ιωάννη απέναντι σε παίχτη της ομάδας μας και το συμβούλιο έκρινε ότι αυτές οι συμπεριφορές δεν αρμόζουν στο κρητικό ποδόσφαιρο από παράγοντες που προωθούν την αναβάθμιση του.

Τέτοιες συμπεριφορές μας πάνε χρόνια πίσω. Πρέπει να αρχίσουμε να είμαστε φίλαθλοι πρώτα απ όλα και όχι οπαδοί ειδικά όταν εκπροσωπείς το ποδόσφαιρο του νομού μας.
Η οικογένεια του ΠΑΝΟΜ προωθεί τον κόσμο της στο φίλαθλο πνεύμα και προσπαθεί όπως μπορεί με ότι μέσα διαθέτει να ανεβάσει κι άλλο το ήδη αναβαθμισμένο πρωτάθλημα του νόμου μας.
Και θα είναι πάντα δίπλα στα παιδιά της ομάδας μας”. 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook