Αεράκης: “Να συνεχίσουμε την όμορφη προσπάθεια με την βοήθεια της περιοχής”

Το Ασήμι φέτος έχει εντυπωσιάσει με την πορεία του στο πρωτάθλημα της Α2 ΕΠΣΗ και ο πρόεδρος της ομάδας Νίκος Αεράκης μίλησε στο athleticradio.gr για την προσπάθεια που ξεκίνησε το καλοκαίρι…

Ο νυν πρόεδρος και πρώην τερματοφύλακας της ομάδας εξέφρασε την ικανοποίηση του για την πορεία που έχει η ομάδα σε συνδυασμό με την ανάδειξη ποδοσφαιριστών της περιοχής, ενώ ζήτησε την βοήθεια της περιοχής, προκειμένου να συνεχιστεί η ανοδική πορεία του σωματείου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

“Αρχικά να ευχηθώ καλή χρονιά και χρόνια πολλά σε όλο τον κόσμο. Εύχομαι το 2020 να φέρει υγεία και ευτυχία. Τώρα όσον αφορά την πορεία της ομάδας μας στο φετινό πρωτάθλημα θεωρώ ότι έχουμε φτιάξει κάτι σπουδαίο έχοντας μια πολύ καλή ομάδα που στηρίζεται από παιδιά της περιοχής. Πάνω από όλα σαν Ασήμι θέλουμε να έχουμε οικογενειακό κλίμα και ο ένας να σέβεται τον άλλο, αφού έτσι πας μπροστά. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον προπονητή μας Γιάννη Νικολιδάκη και τους παίκτες για την προσπάθεια που κάνουν την φετινή χρονιά, αφού δεν αμείβονται οικονομικά. Ένα μεγάλο ευχαριστώ θέλω να δώσω και στους προπονητές των ακαδημιών του Αστερίωνα για την δουλειά που κάνουν και ετοιμάζουν παίκτες ικανούς να στηρίξουν το Ασήμι. Κλείνοντας θα ήθελα να ζητήσω την βοήθεια της περιοχής γιατί έχουμε δημιουργήσει κάτι όμορφο και είναι κρίμα να χαθεί. Για φέτος θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε με την ίδια θέληση και πάθος και στο τέλος της χρονιάς θα κάνουμε λογαριασμό”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook