Χωρίς Ιατρούδη και Μπάτζιο στην Κέρκυρα

Ο νεαρός επιθετικός του Εργοτέλη έχει υποχρεώσεις με την Εθνική Ελπίδων, ενώ ο αρχηγός της ομάδας στο ματς με τον Ηρόδοτο δέχτηκε την κόκκινη κάρτα (δεύτερη κίτρινη).

Ιδιαίτερα ευδιάθετοι μετά την νίκη επί του Ηροδότου (4-1) εμφανίστηκαν στην προπόνηση της Δευτέρας, οι παίκτες του Εργοτέλη.

Το παιχνίδι του Σάββατου στην Κέρκυρα για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος δεν άφησε περιθώριο ξεκούρασης.

Το πρόγραμμα πραγματοποιήθηκε σε δυο γκρουπ.  Όσοι αγωνίστηκαν απέναντι στην ομάδα της Ν. Αλικαρνασσού ακολούθησαν αποθεραπεία ενώ οι υπόλοιποι δούλεψαν στο γήπεδο το τεχνικό κομμάτι στην ιδιοδεκτικότητα και ολοκλήρωσαν με αγωνιστικά παιχνίδια.

Μοναδικός απών ο Γιάννης Ιατρούδης ο οποίος «πέταξε» για Αθήνα όπου και ενσωματώθηκε με το Εθνικό μας συγκρότημα των Ελπίδων για τα φιλικά παιχνίδια με Σλοβακία (22/3) εκτός  και Μαυροβούνιο (26/3) εντός έδρας.

Ο νεαρός επιθετικός της ομάδας θα απουσιάζει από την «μάχη» με τους Φαίακες,όπως επίσης και ο αρχηγός της ομάδας, Χρήστος Μπάτζιος ο οποίος στο ματς με τον Ηρόδοτο δέχτηκε την κόκκινη κάρτα (δεύτερη κίτρινη).

Παράλληλα να σημειώσουμε ότι κόντρα στους “κυανόλευκους” τέσσερις κίτρινες κάρτες συμπλήρωσε ο Joseph Efford ο οποίος δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του στο ματς με τον Απόλλωνα Λάρισας.

Νέα προπόνηση έχει προγραμματιστεί για σήμερα, Τρίτη στις 10:30 στο Παγκρήτιο στάδιο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook