Κόλλιας: «Δεν έχουμε την πίεση του Τίτλου»

Ο τερματοφύλακας του Γιούχτα, Γιώργος Κόλλιας, μίλησε στον Αthletic Radio 104.2, για το σημαντικό διπλό της ομάδας του στην Ιεράπετρα (0-1), την πορεία της και το αήττητο σερί της, τους φιλάθλους της Αρχανιώτικης ομάδας αλλά και τον…γουρλή Περιφερειάρχη. 

Την νίκη της χρονιάς πέτυχε ο Γιούχτας στην Ιεράπετρα επικρατώντας με 0-1 στο σπουδαίο ματς της 17ης αγωνιστικής στον 5ο Ομιλο της Γ Εθνικής, βάζοντας φωτιά στην κορυφή.

Ο τερματοφύλακας της Αρχανιώτικης ομάδας,  Γιώργος Κόλλιαςμίλησε στον Αthletic Radio 104.2, και την εκπομπή «Derby» με τον Μανώλη Θέμελη, για το σημαντικό διπλό της ομάδας του στην Ιεράπετρα (0-1), την πορεία του Γιούχτα και το αήττητο σερί του, τους φιλάθλους της Αρχανιώτικης ομάδας αλλά και τον…γουρλή Περιφερειάρχη.

Αναλυτικά όσα είπε o Γιώργος Κόλλιας στην εκπομπή «Derby» με τον Μανώλη Θέμελη

Για το διπλό του Γιούχτα στην Ιεράπετρα (0-1)

“Πετύχαμε ένα μεγάλο διπλό. Ο ΟΦΙ είχε να χάσει 4 χρόνια στο γήπεδό του αλλά εμείς καταφέραμε και… αποδράσαμε. Η νίκη μας βάζει φωτιά στην κορυφή. Ήταν ένα Κρητικό ντέρμπι και ξέραμε οτι θα έχουμε δύσκολο έργο. Το γήπεδο ήταν κατάμεστο και υπήρχε έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Η φιλοξενία ήταν άψογη. Πήγαμε με στόχο να παίξουμε επιθετικό ποδόσφαιρο και σκοράραμε στο κατάλληλο χρονικό σημείο μετά από ένα ισορροπημένο ματς στο ξεκίνημα. Κρατήσαμε το σκορ και πετύχαμε μία σημαντική νίκη”.

Για το αν έπαιζε η ομάδα του την τελευταία της.. ζαριά – Τίτλου στην Ιεράπετρα

“Όχι δεν το είχαμε δει έτσι. Δεν  έχουμε την πίεση του Τίτλου. Θέλουμε να μείνουμε εκεί ψηλά που είμαστε και οτι προκύψει. Η ομάδα μας μπορεί να κάνει κάτι καλό. Το γεγονός οτι κερδίσαμε μία απόρθητη έδρα μας δίνει ένα έξτρα κίνητρο για την συνέχεια”.

Για το αήττητο σερί του Γιούχτα

“Η ομάδα μας τρέχει ένα αήττητο σερί. Είμαστε εννέα ματς χωρίς ήττα, με 4 νίκες και 5 ισοπαλίες Έχουμε ανέβει βαθμολογικά και ψυχολογικά. Υπάρχει δρόμος ακόμα. Πεισμώσαμε μετά την ήττα από τον Εθνικό, δουλέψαμε, παλέψαμε και τα καταφέραμε να ανακάμψουμε. Συνεχίζουμε”.

Για τον 5ο Ομιλο της Γ Εθνικής

“Το έχω ξανά πει. Μία νίκη σε ανεβάζει και μία σε κατεβάζει. Είναι μικρό αλλά δύσκολο Πρωτάθλημα. Όλα είναι ανοικτά σε κορυφή και ουρά. Από δω και πέρα κάθε ματς… καίει γιατί δεν υπάρχει ομάδα χωρίς στόχο. Υπάρχουν ομάδες που είναι στην… κόψη του ξυραφιού”.

Για την φιλοξενία του Γιούχτα και τα κολακευτικά σχόλια που εισπράττει

“Εμείς δεν αλλάζουμε ρότα και φιλοσοφία. Κρατάμε την Κρητική παράδοση και παρέχουμε φιλοξενία υψηλού επιπέδου σε όλες τις ομάδες. Και οτι δίνεις, παίρνεις. Χαιρόμαστε που μας χαρακτηρίζουν ομάδα – κόσμημα και αυτή είναι η αλήθεια. Τα αυτονόητα είναι δυσεύρετα στην Ελλάδα”.

Για τον ίδιο

“Μιλάω και νιώθω σαν… Κρητικός. Εχω βρει εδώ το λιμάνι μου και ειδικά στον Γιούχτα όλα ξεκίνησαν και εξελίσσονται ιδανικά”.

Για το ματς με την Προοδευτική

“Θα είναι δύσκολο όπως όλα τα άλλα. Είχαμε χάσει στον Κορυδαλλό με 1-0 στον Πρώτο γύρο. Η Προοδευτική εμφανίζεται ενισχυμένη και βελτιωμένη. Είναι ένα ματς κομβικής σημασίας όπως και τα άλλα που ακολουθούν. Αν πάνε όλα καλά τότε στο ματ με τον Εθνικό θα κριθούν πολλά”.

Για την αμυντική λειτουργία του Γιούχτα και την δική του συμβολή

“Η ομάδα μας έχει καλή άμυνα και επίθεση. Το τι γίνεται οφείλεται σε όλους μας. Και στους παίκτες και στο τεχνικό τιμ. Όλοι συμβάλλουν. Με βοηθάει πολύ ο προπονητής μου, Πέτρος Κυριακάκης”.

Για τον κόσμο του Γιούχτα

“Είναι δίπλα μας και εντός και εκτός. Τον ευχαριστούμε και ειδικά αυτούς που ήρθαν στην Ιεράπετρα. Τον θέλουμε δίπλα μας μέχρι το τέλος”.

Για την παρουσία του Περιφερειάρχη στα ματς του Γιούχτα

“Ο Σταύρος Αρναουτάκης έρχεται συνέχεια εντός και εκτός έδρας και μας βοηθάει συνεχώς. Ήταν μαζί μας και στην Ιεράπετρα και μάλλον είναι το… γούρι μας. Μας στηρίζει και η παρουσία του μας δίνει θετική αύρα”.

Για το θέμα της αναδιάρθρωσης 

“Παίζουμε και δεν ξέρουμε τι θα γίνει στο τέλος με τις κατηγορίες. Είναι στον.. αέρα όλα. Δεν μπαίνω στην διαδικασία να το κοιτάω αυτό και να το σχολιάζω γιατί θα χάσουμε τον χρόνο μας. Είναι ένα θολό τοπίο αλλά έχουμε μάθει έτσι αφού κάθε χρόνο υπάρχει αβεβαιότητα. Εμείς κοιτάμε την δουλειά μας και την ομάδα μας”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook