Ανατροπή πρόκρισης

Με το.. ένα πόδι βρίσκεται στον Τελικό της ΕΠΣΡεθύμνου η Επισκοπή μετά την νίκη επί του Αστέρα Ρεθύμνου (5-1).

Μπορεί η Επισκοπή να δέχθηκε το 0-1 με αυτογκόλ του Δημήτρη Ρούσση στο 17’ όμως, κατόρθωσε μέσα σε 27 λεπτά να πετύχει 4 γκολ το ένα πιο όμορφο από το άλλο…

Η ομάδα του Μάρκου Στεφανίδη έκανε το πρώτο αποφασιστικό βήμα για τον Τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΡ καθώς στον α’ αγώνα που διεξήχθη στο ΔΑΚ Γάλλου «Παύλος Βαρδινογιάννης» επικράτησε του Αστέρα Ρεθύμνου (ομάδα Α’ τοπικού) με σκορ 5-1.

Το ματς:

Στο 12’ το σουτ του Καταλίν Τίρα έφυγε δίπλα από το αριστερό δοκάρι.

ΓΚΟΛ! 0-1: Στο 17’ ο Ρ. Ιμπραχίμι εκτέλεσε ένα φάουλ στην καρδιά της περιοχής μας και ο Ρούσσης, άθελά του, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας μας.

ΓΚΟΛ! 1-1: Ο Βιέντ έφυγε ταχύτατα στην αντεπίθεση από τα πλάγια, έβγαλε και τη σέντρα για να έρθει ο Σωπασής και να πιάσει ένα «ξερό» σουτ και να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Από τη νέα εξόρμηση του Βιέντ από τα δεξιά, ο Μ. Γιόρνταν σούταρε για να αποκρούσει ο Παπαδάκης.

Στο 25’ ο Σερβιλάκης έστρωσε στον Ζαχαρό που σούταρε με δύναμη για να αποκρούσει ο Παπαδάκης στο «Γ».
Στο 27’ ο Σερβιλάκης σούταρε μπροστά σε σχεδόν κενή εστία όμως, ο Παπαδάκης πρόλαβε και έδιωξε ενστικτωδώς.

ΓΚΟΛ! 2-1: Στο 39’ ο Σωπασής εκτέλεσε άψογα ένα φάουλ από πλάγια θέση και ο Καλογεράκης με εντυπωσιακό άλμα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

ΓΚΟΛ! 3-1: Στο 42’ ο Καλογεράκης έβγαλε τον Μάρκο Γιόρνταν απέναντι στον Παπαδάκη και με άψογο πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

ΓΚΟΛ! 4-1: Στο 45’ ο Σήφης Σωπασής με αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα απευθείας στα δίχτυα!

ΓΚΟΛ! 5-1: Στο 58’ ο Βιέντ «τρύπωσε» στην αντίπαλη άμυνα και με άψογο πλασέ σκόραρε!

Στο 62’ από την εκτέλεση κόρνερ του Ζαχαρού, ο Ρούσσης κέρδισε την πρώτη κεφαλιά με τον Παπαδάκη να αποκρούει, τη δεύτερη πήρε ο Γεωργούλης, ο Παπαδάκης ξανααπόκρουσε και στη νέα επαναφορά σφυρίχτηκε φάουλ υπέρ του γκολκίπερ του Αστέρα.

Στο 68′ ο Γκιόκας έστρωσε στον Σωπασής που σούταρε απευθείας όμως το σουτ που έκανε κόντραρε σε σώμα αμυνόμενου.

Η Διαιτησία: Χατζημπεκάρης Θ., Δασκαλομαρκάκης, Λιοδάκης.

ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Γιοκαριδάκκης-Χαρλαύτης): Χρήστου, Λαζαρίδης (72′ Μανωλακάκης), Σερβιλάκης (67’ Χαλκιαδάκης), Καλογεράκης, Ρούσσης, Γεωργούλης, Ζαχαρός, Βιέντ (59’ Βιέντ), Σωπασής, Τίρα (46’ Γκιόκας), Γιόρνταν.

ΑΣΤΕΡΑΣ Ρ. (Ασπρομάτης): Παπαδάκης, Κασσέλας, Πετρίδης, Παναγιωτάκης, Μαραθιιανός, Τσακάλι, Γιαννόπουλος (65’ Μπουρνέλης), Τζαγκαράκης (67’ Σπυριδάκης), Κλειδής (70′ Βουτσάς), Χατζιάδης, Ιμπραχίμι (55’ Δημήτρη).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook