Στεφανίδης: «Ήταν μια πάρα πολύ καλή χρονιά»

O έμπειρος τεχνικός αναφέρθηκε στην καλύτερή του στιγμή στην Επισκοπή, που πρόσφατα αποχώρησε, αλλά και στο μέλλον του.

Ο πρώην προπονητής της Επισκοπής μίλησε στο Liga News για όλους και για όλα.

Ο 52χρονος τεχνικός ξεκίνησε την φετινή σεζόν στον Ιάλυσο (ανέβηκε στην Football League) και εν συνεχεία καθοδήγησε από την δεύτερη αγωνιστική του Πρωταθλήματος του πέμπτου ομίλου της Γ΄ Εθνικής την Επισκοπή, με την οποία κατέκτησε και το Κύπελλο της ΕΠΣ Ρεθύμνου κόντρα στην ΑΕ Μυλοποτάμου (2-1).

Τα στατιστικά του στον Πρωτάθλημα με την Επισκοπή:

ΑΓΩΝΕΣ ΝΙΚΕΣ ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ ΗΤΤΕΣ ΓΚΟΛ ΥΠΕΡ ΓΚΟΛ ΚΑΤΑ ΒΑΘΜΟΙ
23 12 6 5 43 22 42

 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μάρκου Στεφανίδη στο Liga News:

Για τον 5ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής:

«Κατά γενική ομολογία είναι ο πιο δύσκολος όμιλος της Γ΄ Εθνικής. Ήταν συνδυασμός ομάδων από τον Πειραιά και την Κρήτη. Υπήρχαν δυνατές ομάδες στον όμιλο μας. Ο Εθνικός με τον Ιωνικό που διεκδικούσαν την άνοδο. Η Προοδευτική που είναι ιστορική ομάδα. Οι κρητικές ομάδες ήταν αρκετά καλές όπως ο Γιούχτας και εμείς. Μέχρι την τελευταία αγωνιστική παίζονταν τα πάντα για το ποιος θα ανέβει».

 

Για το «ταμείο» του στην Επισκοπή:

«Απόλυτα ευχαριστημένος δεν είμαι, θα ήμουν αν είχαμε ανέβει κατηγορία. Έπρεπε να κάνουμε διπλό στον Ιωνικό για να είμαστε μέσα στον στόχο αυτό. Η χρονιά όμως πήγε πολύ καλά βάσει και του υλικού που είχα να διαχειριστώ. Διεκδικήσαμε το Πρωτάθλημα, πήραμε το κύπελλο της ΕΠΣ Ρεθύμνου. Παίξαμε ωραίο ποδόσφαιρο και είχαμε την καλύτερη επίθεση μαζί με την Ιεράπετρα. Ήταν μια πάρα πολύ καλή χρονιά για μια νεοφώτιστη ομάδα. Πολύ πετυχημένη».

 

Για το αν ανέβηκαν δίκαια στην Football League ΟΦ Ιεράπετρας και Ιωνικός:

«Από την στιγμή που κάποιος ανεβαίνει στην παραπάνω κατηγορία είναι δίκαιο. Η Ιεράπετρα είχε πολύ κόσμο δίπλα της, οδήγησε τη κούρσα και ήταν η ομάδα που είχε  όλο το πακέτο. Ο Ιωνικός είναι ιστορικό σωματείο, εκμεταλλεύτηκε την έδρα του και ήταν μια σφιχτή ομάδα.  Ο Εθνικός έχασε μέσα από τα χέρια του την άνοδο. Εμείς χάσαμε πολλούς βαθμούς μέσα στην έδρα μας, γύρω στους 15 βαθμούς. Δείχνει κάτι αυτό. Για τις ομάδες που ανέβηκαν υπήρξε ποδοσφαιρική δικαιοσύνη».

 Για την καλύτερη στιγμή του με την Επισκοπή:

«Σίγουρα ένας τίτλος, όπως αυτός του Κυπέλλου της ΕΠΣ Ρεθύμνου είναι μέσα στις καλύτερες στιγμές μου. Όμως μπορώ να πω ότι όταν χάσαμε πολλούς βαθμούς στις αρχές του έτους, πήγαμε μέσα στον Εθνικό και κάναμε ένα τρομερό διπλό παίζοντας παράλληλα και ωραίο ποδόσφαιρο. Γενικότερα είχα πολλές και ωραίες στιγμές στην Επισκοπή».

 

 Το μήνυμα σας προς τον κόσμο της Επισκοπής:

«Για εμένα η ομάδα φέτος στήθηκε και έβαλε τις βάσεις για να ανέβει στην Football League τη νέα σεζόν, μόνο αυτός θα έπρεπε να είναι ο στόχος της. Εύχομαι μέσα από την ψυχή μου να ανέβει στην μεγαλύτερη κατηγορία του χρόνου η ομάδα. Επίσης ευχαριστώ τον κόσμο της Κρήτης που με αγκάλιασε με πολύ σεβασμό».

 Για την άνοδο του Ιάλυσου:

«Δίκαια ανέβηκε κατηγορία. Είχε το καλύτερο ρόστερ. Δούλεψαν αρκετά χρόνια ώστε να πετύχουν αυτό τον στόχο. Χαίρομαι που ήμουν στις αρχές της χρονιάς στην ομάδα».

Για το μέλλον του:

«Για εμένα προτεραιότητα μου ήταν να μείνω στην Επισκοπή. Όμως δεν επιτεύχθηκε αυτό. Έχω μιλήσει με κάποιους ανθρώπους που έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για εμένα. Είναι από ομάδες Football League αλλά και παραπάνω κατηγορίας. Υπάρχει ενδιαφέρον και από την Κύπρο. Θέλω να ξεκαθαρίσουν λίγο καλύτερα τα πράγματα. Να είναι σωστές οι συνθήκες ώστε να μπορέσω να παράγω έργο».

Speedbet: Τοποθέτηση επιλογής σε μόλις 2″

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook