Kοίταξε στα μάτια τον Πλατανιά ο Πόρος

Αρκετά καλή εμφάνιση για την ομάδα του Λεωνιδα Τιτομιχελάκη παρά την ήττα από τον Πλατανιάς με 1-0.

Αναλυτικα η ενημέρωση του Πόρου

Εξαιρετική εμφάνιση από την ομάδα μας την Κυριακή το απόγευμα (01/09) στο Μάλεμε που σκόρπισε περηφάνια, αισιοδοξία για το μέλλον και χαμόγελα, παρά την ήττα (1-0). Kοίταξε στα μάτια τον Πλατανιά ο Α.Ο. Πόρος.

Τι κι αν ο αντίπαλος αγωνίζεται δύο κατηγορίες παραπάνω και πέρυσι άγγιξε την επιστροφή του στη μεγάλη κατηγορία, οι “μπλέ” άριστα στημένοι από τον Λεωνίδα Τιτομιχελάκη, με τις γραμμές πολύ κοντά η μία στην άλλη, καλή κυκλοφορία με κάτω τη μπάλα και με συνεχές πρέσινγκ σε μεγάλο διάστημα έπαιξαν ανοικτά, δεν φοβήθηκαν και “έκλεψαν” τις εντυπώσεις ιδιαίτερα στο πρώτο μέρος αλλά και γενικότερα στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα.

Μάλιστα θα μπορούσαν να είχαν προηγηθεί στο ανεπανάληπτο τετ-α-τετ του Μεταξάκη στο 21′ όταν τετ-α-τετ με τον Γκοτ πλάσαρε ελάχιστα έξω από το αριστερό δοκάρι. Νωρίτερα (10′) ο Πλευράκης σούταρε προς την εστία του Πλατανιά, η μπάλα κόντραρε, πήρε ψηλοκρεμαστή τροχιά και κατέληξε κόρνερ μετά την απόκρουση του Γκοτ. Η ομάδα μας πλήρωσε τη μοναδική στιγμή αδράνειας στο 39′.

Μετά από εκτέλεση κόρνερ των γηπεδούχων και ένα πρώτο σουτ που απομακρύνθηκε προσωρινά πάνω στη γραμμή, στην επαναφορά ο Λουκίνας με κοντινό πλασέ άνοιξε το σκορ. Στην επανάληψη η ομάδα μας άντεξε στην μεγαλύτερη πίεση που δέχθηκε.

Στο 57′ η όμορφη ατομική προσπάθεια του Νίλι και τι τεχνικό που επιχείρησε δεν βρήκε στόχο.
Ένα λεπτό αργότερα ο Ρεθυθόπουλος στην αντεπίθεση γύρισε τη μπάλα άστοχα. Στο 62′ ο Νίλι γύρισε για τον Μιγκέλ ο οποίος σούταρε στην αγκαλιά του Ζαφείρη.

Στο 63’ ο Νίλι άνοιξε ωραία για τον Λειρία ο οποίος νικήθηκε από τον Ζαφείρη (απέκρουσε με τα πόδια σε κόρνερ). Μάλιστα στο τέλος λίγο έλειψαν οι πρωταθλητές Ηρακλείου (δεν υστέρησε κανείς) να ισοφαρίσουν όμως το πλασέ του Μεμοτσέλα από αριστερά μέσα από την περιοχή έπεσε και μπλόκαρε ο Μαντζάρης.

Διαιτητής: Κουκουράκης (Χανίων).
Βοηθοί: Δασκαλομαρκάκης – Λιοδάκης (Ρεθύμνου).

Α.Ο. Πλατανιάς (Γιάννης Τάτσης): Γκοτ (46’ Μαντζάρης), Ρεβυθόπουλος (60’ Λάμτσε), Ρουσσάκης (46’ Σάαντο), Τσαμούρης (46’ Πουρζιτίδης), Ποζατζίδης (46’ Πασχαλάκης, 80’ Τοπαλίδης), Μάικιτς (60’ Σμυρλάκης), Μποσέτι (60’ Καρβούνης), Καραγκούνης (46’ Νίλι), Παπαδόπουλος (46’ Παπουτσογιαννόπουλος), Κωστίκος (46’ Μιγκέλ), Λουκίνας (46’ Λεϊρία).

A.O. Πόρος (Λεωνίδας Τιτομιχελάκης): Ζαφείρης, Καρβελάς, Πλευράκης, Σηφάκης, Μαγάκης, Μεταξάκης, Τορομανίδης, Μαραθιανός, Πήλιος, Σκουλάς, Δαμιανάκης. Στο β’ ημίχρονο έπαιξαν και οι: Σπηλιώτης, Χρήστου, Χατζησεβαστός, Μεμοτσέλα, Τριανταφυλλίδης, Ποκόνγκ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook