Η μεταμόρφωση του Πόρου στα… χέρια του Σουτζή

Ο Πόρος ξεκίνησε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο την φετινή χρονιά στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με αποτέλεσμα να βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, μοιάζοντας το πρώτο φαβορί για υποβιβασμό μέχρι να αναλάβει ο Μανώλης Σουτζής.

Είναι μια παράξενη χρονιά η φετινή για τον Πόρο, αφού από τα πανηγύρια της ιστορικής κατάκτησης του πρωταθλήματος της Α1 ΕΠΣΗ, βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο στις αρχές του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής μη μπορώντας να πάρει νίκη.

Τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα και τα γκολ στο φινάλε αρκετών παιχνιδιών, έφεραν στον Πόρο κατύφια και προβληματισμό, αφού η ομάδα έμοιαζε αδύναμη να πάρει ένα αποτέλεσμα που θα φέρει ψυχολογία στο σωματέιο.

Στον Πόρο μετά την αποχώρηση του Λεωνίδα Τιτομιχελάκη, έψαχνε ένα προπονητή που θα γνωρίζει την κατηγορία και θα έχει τα ψυχικά αποθέματα να γυρίσει την ψυχολογία στην ομάδα. Εκεί οι άνθρωποι των “μπλε” έφεραν τον Μανώλη Σουτζή πιστεύοντας στον ίδιο και τις δυνατότητες του.  Ο έμπειρος τεχνικός γνώριζε καλά τις δυσκολίες που θα αντιμετώπιζε λόγω της βαθμολογικής θέσης της ομάδας, ωστόσο ήταν βέβαιος για την δουλειά του και την ομάδα με αποτέλεσμα να συμφωνήσει και να αρχίσει μια νέα εποχή στους “νεοφώτιστους”.

Από την πρώτη στιγμή που βρέθηκε στα αποδυτήρια της ομάδας και μίλησε  με τους ποδοσφαιριστές για τον στόχο του σωματείου η νοοτροπία άλλαξε και οι παίκτες πίστεψαν στις δυνατότητες τους παίρνοντας παράλληλα και την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα.

Ο Πόρος από την εποχή Σουτζή και μετά βαδίζει με αργά και σταθερά βήματα για την υλοιποίησει των στόχων, αφού την Κυριακή ξεπέρασε το εμπόδιο του Ρεθυμνιακού και ξεκόλλησε από την τελευταία θέση για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα, βλέποντας παράλληλα με άλλο… μάτι την συνέχεια της χρονιάς έχοντας μάλιστα ενισχυθεί αρκετά.

Η μεταμόρφωση του Πόρου στα χέρια του Μανώλη Σουτζή είναι μεγάλη και παρότι υπάρχει ακόμα αρκετός δρόμος για το φινάλε της χρονιάς και την επίτευξη των στόχων, είναι βέβαιο πως οι “μπλε” θέλουν να κρατήσουν τον έμπειρο τεχνικό στην ομάδα για το βήμα παραπάνω…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook