Πόρος: Κρίσιμο καλοκαίρι για το ρόστερ της νέας χρονιάς

Ο Πόρος φέτος κατάφερε να παραμείνει στην Γ’ Εθνική πραγματοποιώντας μια αντεπίθεση, ωστόσο το φετινό καλοκαίρι αναμένεται να είναι ιδιαίτερα κρίσιμο για τη νέα σεζόν και τους στόχους της ομάδας.

Οι “μπλε” ξεκίνησαν με φιλοδοξίες την φετινή χρονιά στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, όμως η ατυχία και οι λάθος επιλογές στο μεταγραφικό κομμάτι, ανάγκασαν την ομάδα να παλεύει για την παραμονή της στην κατηγορία.

Μάλιστα τον Ιανουάριο ο Πόρος πραγματοποίησε ένα μεγάλο “λίφτινγκ” στην ομάδα, έχοντας παράλληλα και τον έμπειρο Μανώλη Σουτζη στον πάγκο του. Οι μεταγραφές έγιναν, η ομάδα έδενε και ο Πόρος κατάφερε να κλείσει στόματα και να παραμείνει στην κατηγορία.

Τώρα με την ομάδα να σφραγίζει την παρουσία της και τη νέα χρονιά στην Γ’ Εθνική οι άνθρωποι του Πόρου θα πρέπει να πάρουν αποφάσεις σχετικά με το ρόστερ της νέας χρονιάς και κατά πόσοι θα μείνουν ή όχι.

Μάλιστα μεγάλο ρόλο θα παίξει και παρουσία του Μανώλη Σουτζή στον πάγκο των “μπλε” κάτι που αναμένεται να ξεκαθαρίσει στο επόμενο διάστημα…

Όπως και να χει το καλοκαίρι στον Πόρο αναμένεται να είναι καυτό και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα υπάρχουν αρκετές εξελίξεις για το ρόστερ της νέας χρονιάς και τους στόχους που θα βάλει η ομάδα στην Γ’ Εθνική.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook