Την Δευτέρα “κληρώνει” για Κυπελλούχο και στο Ρέθυμνο

Η Ρεθεμνιώτικη Ένωση έκανε γνωστό ότι θα κάνει δύο κληρώσεις.

Τις κληρώσεις για την ανάδειξη κυπελλούχου Ρεθύμνου θα πραγματοποιήσει η ΕΠΣ Ρεθύμνου στα γραφεία της την ερχόμενη Δευτέρα 8 Ιουνίου.

Η Ρεθεμνιώτικη Ένωση έκανε γνωστό ότι θα κάνει δύο κληρώσεις, πρώτα μία ανάμεσα στις ομάδες που είχαν βρεθεί στον ημιτελικό (Επισκοπή Vs Αστέρας Ρ.) και έπειτα ο τυχερός θα ξανακληρωθεί με τον φιναλίστ Τάλω Μελιδονίου (η μυλοποταμίτικη ομάδα είχε προκριθεί ήδη στον τελικό αποκλείοντας τον Ποσειδώνα με δύο νίκες, 1-3 και 3-2).

Το ρεπορτάζ βέβαια αναφέρει ότι, η ίδια η Επισκοπή έχει αποστείλει έγγραφο μέσα από το οποίο ζητάει την ακύρωση της συμμετοχής της στην κλήρωση (από τη στιγμή που θα αγωνίζεται τη νέα περίοδο σε εθνικές κατηγορίες, άρα θα λάβει μέρος στο κύπελλο Ελλάδας) και  προτείνει να εκπροσωπήσει το Ρέθυμνο ο Τάλως Μελιδονίου μια και είναι η ομάδα που είχε φτάσει ήδη στον τελικό…

Η κλήρωση ωστόσο βέβαια θα γίνει κανονικά. Η Ένωση έκανε γνωστό επίσης ότι ακολουθεί το υγειονομικό πρωτόκολλο του COVID-19 γι’ αυτό και στην κλήρωση που θα γίνει στις 19.00, δικαίωμα παρουσίας έχουν 2 εκπρόσωποι από κάθε ομάδα.

Πηγή: rethnea.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook