Να βοηθήσουμε το 4χρονο «αγγελούδι» από τις Αρχάνες

Μια «γροθιά» γίνεται όλη η Κρήτη για ένα 4χρονο κορίτσι από τις Αρχάνες Ηρακλείου.

Πρόκειται για ένα «αγγελούδι» που δεν πρόλαβε να ζήσει τις χαρές της ζωής και δίνει ήδη το μεγαλύτερο αγώνα της λόγω σοβαρής περιπέτειας υγείας.

Λόγω σοβαρού νοσήματος κρίθηκε απαραίτητη η μετάβασή της σε εξειδικευμένο κέντρο στο Μόναχο της Γερμανίας ωστόσο το χρηματικό ποσό που απαιτείται είναι τεράστιο. 62.000 ευρώ χωρίζουν την 4χρονη, και την οικογένειά της, από την ελπίδα να γίνει και πάλι καλά και να επιστρέψει σε μια φυσιολογική ζωή.

Κι αυτό είναι μόνο το ποσό για την πρώτη επέμβαση αφού θα χρειαστούν κι άλλα χειρουργεία ,αλλά δυσβάσταχτα είναι και τα έξοδα μετάβασης και διαμονής στο εξωτερικό.

Έκκληση για βοήθεια σε 4χρονο παιδάκι από τις Αρχάνες Η 4χρονη μικρούλα πάσχει από σοβαρό νόσημα και χρειάζεται βοήθεια!

Κρίθηκε απαραίτητη η μετάβασή της σε εξειδικευμένο κέντρο της Γερμανίας, προκειμένου να της δοθεί η βέλτιστη επιστημονική λύση. Απαιτείται η συγκέντρωση μεγάλου χρηματικού ποσού.

Με τον συντονισμό της αρμόδιας επιτροπής (ορισμένης από το Δημοτικό Συμβούλιο Αρχανών – Αστερουσίων) και των Συλλόγων της Δημοτικής Ενότητας Αρχανών, θα πραγματοποιηθεί έρανος την Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2019 στην Δημοτική Ενότητα Αρχανών, με σκοπό να συμβάλουμε με όλες μας τις δυνάμεις στην υποστήριξη της οικογένειας.

Κάθε βοήθεια είναι πολύτιμη ! Όλοι μαζί μπορούμε ώστε να γυρίσει πίσω η μικρή Αρχανιώτισσα ΝΙΚΗΤΡΙΑ !  Για όσους επιθυμούν να βοηθήσουν μπορούν να απευθυνθούν στο τηλέφωνο 2813/404040

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook