Καπετανάκης: «Το Ηράκλειο έχει… γυρίσει σελίδα»

O υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος, Mηνάς Καπετανάκης, με τον συνδυασμό “Δύναμη Πολιτών” με επικεφαλής τον Βασίλη Λαμπρινό, μίλησε στους Μανώλη Θέμελη και Κώστα Παπαδόπουλο στον Athletic Radio 104,2 για τις Εκλογές τις 26ης Μαϊου.

– Stoiximan.gr -Αγώνες με 0% Γκανιότα* κάθε μέρα *Αφορά την επιλογή “Νικητής Αγώνα” πριν την έναρξη. Διαθέσιμο σε επιλεγμένα παιχνίδια

O υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος, Mηνάς Καπετανάκης, με τον συνδυασμό “Δύναμη Πολιτών” με επικεφαλής τον Βασίλη Λαμπρινό, μίλησε στους Μανώλη Θέμελη και Κώστα Παπαδόπουλο στον Athletic Radio 104,2 για τις Εκλογές τις 26ης Μαϊου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην εκπομπή Derby:

Για την “μάχη” της κάλπης και την παραμονή του ΟΦΗ στην Σούπερ Λιγκ

“Έχουμε πάθος για την νίκη όπως και ο ΟΦΗ . Και μεις συνεχίζουμε με το ίδιο πάθος όπως όταν ξεκινούσαμε το 2014 και θέλουμε να.. παραμείνουμε στα ηνία του Δήμου.

Η “μάχη” της κάλπης είναι “ψυχοφθόρα”, όπως το ποδόσφαιρο. Και οι Εκλογές θα κριθούν στο 90+.

Υπάρχουν επιλογές για τους ψηφοφόρους. Από την μια είναι καλό για την Δημοκρατία, όχι όμως για τον Δήμο. Είμαστε μια Δημοτική παράταξη που αλλάξαμε το κατεστημένο.

Καταφέραμε να φέρουμε την ανατροπή στον Δήμο και παρότι πολλοί προσπάθησαν να διαβάλουν την προσπάθεια μας δεν τα κατάφεραν”.

Για την χθεσινή ομιλία του Βασίλη Λαμπρινού στο “Αστόρια”

“Την ώρα που τελείωνε το ματς ΟΦΗ – Πλατανιάς, ξεκινούσε η ομιλία και ο Βασίλης Λαμπρινός αναφέρθηκε στην ομάδα της πόλης μας. Είπε οτι όλοι είμαστε μαζί με τον ΟΦΗ και ανέφερε:  “Ανάψαμε φωτιά και μεγαλώνει”, όπως το κάναμε και εμείς το 2014.

Θα παρακαλούσα όλοι να διαβάσουν την ομιλία του Δημάρχου, και όσοι δεν μπόρεσαν να έρθουν λόγω του ματς, γιατί αξίζει τον κόπο, αφού γίνεται πλήρης αναφορά σε αυτά που πράξαμε”.

Για τον Βασίλη Λαμπρινό και τα όσα έγιναν και γίνονται στο Ηράκλειο

“Το Ηράκλειο έχει… γυρίσει σελίδα, έχει αρχίσει να γίνεται μια πόλη που θέλουμε. Ανοίγουν 6-7 ξενοδοχεία και αυτό τα λέει όλα. Είναι εντελώς διαφορετικό πλέον το Ηράκλειο και θα ήταν επιθυμητό ο κόσμος να μας στηρίξει για την συνέχεια.

Δώσαμε από την αρχή Νομικές “μάχες” επιτυχώς. Αντιμετωπίσαμε όλα τα προβλήματα και εκτελέσαμε το έργο του Πολιτιστικού και θα προσπαθήσουμε από τον Σεπτέμβριο να βάλουμε και Θέατρα.

Αναβαθμίσαμε και το “Μαρίνα”, έχουμε αναβαθμίσει όλα τα καταστήματα και οι τιμές είναι προσιτές αλλά και η φιλοξενία καλή.  Ο Στόχος, ο μεγάλος ήταν η λειτουργία του Πολιτιστικού και γίνεται καλή δουλειά.

Ο συγχρονισμός ίσως δεν ήταν πετυχημένος, εάν τα έργα που τελείωναν τώρα γινόταν πριν 2 μήνες, θα ήταν εντελώς διαφορετικά για τον κόσμο. Αλλάξαμε και όλες τις Παιδικές χαρές για να υπάρχει ασφάλεια”.

Για τους Τελικούς του Πρωταθλήματος ΕΚΑΣΚ που προκρίθηκε ο Εργοτέλης και θα αντιμετωπίσει τον ΑΟΚ Χανιά

“Τον Εργοτέλη τον αγαπώ από τότε που έγινα αθλητής στο μπάσκετ. Είχα και την τύχη να συμμετέχω και στην Διοίκηση του Ερασιτέχνη και μετά το θάνατο του Απόστολου Παπουτσάκη ανέλαβα την γυναικεία ομάδα και το “Μαρτινέγκο” κάνοντας καλή δουλειά.

Ο Εργοτέλης είναι στην καρδιά μου και υπήρχε Σαββατοκύριακο που έβλεπα 5 παιχνίδια της ομάδας σε όλα τα τμήματα.  Βλέπω ματς και στο μπάσκετ.

Είδα και την ομάδα με τον Κύδωνα και τώρα πάει για το Πρωτάθλημα. Μπορεί να το κατακτήσει. Αισθάνομαι ότι θέλω να μπω μέσα και να θέλω να παίξω”.

Το μήνυμα που στέλνει στους ψηφοφόρους 

“Να επιλέξουν με βάση αυτό που τους λέει η καρδιά τους. Το Ηράκλειο το αγαπάμε και δεν πρέπει να γυρίσει πίσω.

Η πορεία προς τα μπρος πρέπει να συνεχιστεί και να πάμε παραπέρα. Καλώ τον κόσμο του Ηρακλείου, προκειμένου να συνεχίζω να εργάζομαι με όλη μου την δύναμη, όπως κάνω έως τώρα και θα ήθελα να συνεχίσω το έργο γιατί αγαπάω την πόλη μου και αυτό είναι το προσωπικό μου στοίχημα.

Προσωπικός μου στόχος είναι να συνεχίσω να προσφέρω για το Ηράκλειο γιατί το αγαπάω”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook