Ξέφυγε ξανά ο Βράνιες: Χυδαία ανάρτηση κατά των οπαδών του Ολυμπιακού! (pic)

Ο Όγκνιεν Βράνιες έγινε για μια ακόμα φορά αρνητικός πρωταγωνιστής. Ο Βόσνιος σέντερ μπακ της ΑΕΚ, μετά την ήττα της ομάδας του στο Καραϊσκάκη από τον Ολυμπιακό, έκανε χυδαία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media. Οι οπαδοί των Πειραιωτών θέλοντας να τον πικάρουν είχαν δημιουργήσει ένα πανό, το οποίο είχε δύο φωτογραφίες. Από […]

Ο Όγκνιεν Βράνιες έγινε για μια ακόμα φορά αρνητικός πρωταγωνιστής. Ο Βόσνιος σέντερ μπακ της ΑΕΚ, μετά την ήττα της ομάδας του στο Καραϊσκάκη από τον Ολυμπιακό, έκανε χυδαία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media.

Οι οπαδοί των Πειραιωτών θέλοντας να τον πικάρουν είχαν δημιουργήσει ένα πανό, το οποίο είχε δύο φωτογραφίες. Από τη μία τη δική του και από την άλλη πλευρά της Γέλενα Καρλέουσα. Ένα πανό βασισμένο στο στόρι των δύο, το οποίο έγινε viral όταν ο Βράνιες αγωνιζόταν στην Αντερλεχτ, αλλά απασχόλησε έντονα ακόμα και τα ελληνικά ΜΜΕ.

Ο αμυντικός της ΑΕΚ δεν άφησε αναπάντητο το πανό των οπαδών του Ολυμπιακού και με μία χυδαία ανάρτηση στα social media απάντησε στον κόσμο των Πειραιωτών. Εκφράσεις που δεν μπορούν να γραφτούν. Ανάρτηση με εκφράσεις που τον κάνουν για μια ακόμα φορά αρνητικό πρωταγωνιστή και θα πρέπει επιτέλους να τιμωρηθεί…

Υπενθυμίζουμε ότι ο Βράνιες πριν από λίγες ημέρες είχε ξεφύγει και στο πάρτι που είχε διοργανώσει για τα γενέθλιά του, όταν είχε φωνάξει υβριστικά συνθήματα κατά του Ολυμπιακού. Πριν προλάβει να απολογηθεί για τα συνθήματα, υπέπεσε σε νέο παράπτωμα. Αυτή φορά βρίζοντας χυδαία στα social media.

Ενας ποδοσφαιριστής που και στο παρελθόν είχε προκαλέσει την οργή της φίλαθλης κοινής γνώμης με αναρτήσεις του, που είχαν στόχο παίκτες του Ολυμπιακού, όπως τον Σεμπά, ενώ δεν είχε διστάσει να αναφερθεί και στην τραγωδία της Θύρας 7.

Δείτε τη νέα ανάρτηση του Βράνιες:

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook