Οικογενειακό διπλό στον Πλατανιά

Ενώ ο Γιάννης Τάτσης, είχε την ευκαιρία να «τσεκάρει» παίκτες γεννημένους από το 2002, έως και το 2005.

Η ενημέρωση του Πλατανιά:

“Με το μυαλό στο αν και πότε θα αρχίσει ξανά το πρωτάθλημα της Super League 2, συνεχίστηκαν καθημερινά στο Μάλεμε οι προπονήσεις της ομάδας μας.

Αυτές ολοκληρώθηκαν το Σάββατο με τη διεξαγωγή οικογενειακού διπλού, 90λεπτης διάρκειας και σε συνθήκες φιλικού αγώνα, όπου συμμετείχαν όλοι οι παίκτες που έχει στη διάθεσή του ο τεχνικός του Πλατανιά, κ.Γιάννης Τάτσης.

Εκτός ήταν ο τραυματίας Καρβούνης, ο Νίλι και ο Παπαδόπουλος που είχαν άδεια για προσωπικούς λόγους, αλλά και ο Ουές που υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία.

Το συγκεκριμένο πάντως δίτερμα, είχε διπλό στόχο. Τόσο, το να κρατήσει σε αγωνιστικό ρυθμό τους παίκτες της ομάδας μας -στο ποσοστό που αυτό είναι εφικτό από τη στιγμή που δεν διεξάγονται επίσημα παιχνίδια- όσο και να δώσει την ευκαιρία σε παίκτες των ομάδων υποδομής του Πλατανιά, να μετρήσουν τις δυνάμεις τους απέναντι σε εκείνους της πρώτης ομάδας, υπό το βλέμμα του κ.Τάτση, αλλά και του τεχνικού διευθυντή κ.Βασίλη Αμανατίδη.

Ετσι, ο κ.Τάτσης, είχε την ευκαιρία να «τσεκάρει» παίκτες γεννημένους από το 2002, έως και το 2005. Συγκεκριμένα από την Κ19 πήραν μέρος οι Αρτζίδης, Κολομπάκης, Δρικάκης, Χειμωνέτος, Αλιφιεράκης, Σελάμι και Σγουρούδης, ενώ χρόνο συμμετοχής είχε και ο Πλανάκης που ανήκει στην Κ16. Παράλληλα οι τερματοφύλακες Ανωμεριανάκης και Βαρουξάκης, ακολούθησαν έξτρα πρόγραμμα προπόνησης, υπό τις οδηγίες και την επίβλεψη του κ.Τάτση.

Η προσπάθεια που γίνεται στον Πλατανιά Χανίων, για την προώθηση των παικτών που προέρχονται από τμήματα υποδομής είναι δεδομένη και συνεχής. Κάτι που αποδείχτηκε και πρόσφατα με την προώθηση του Σαμμουήλ Νιαυραδάκη, αλλά και του πλέον άτυχου της φετινής σεζόν, Σπύρου Καρβούνη.

Οι παίκτες του Πλατανιά, την Κυριακή έχουν ρεπό και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις από τη Δευτέρα”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook