Δεν αρμόζουν στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ τα κρούσματα βίας

Στο άρθρο της ημέρας ο Κώστας Παπαδόπουλος γράφει για τα κρούσματα βίας σε δύο γήπεδα μέσα στο Σαββατοκύριακο και το γεγονός πως δεν αρμόζει σε μια τέτοια διοργάνωση να βλέπουμε τέτοιες εικόνες.

Δυστυχώς και στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα δεν έλειψαν τα επεισόδια μέσα στο Σαββατοκύριακο, με το παιχνίδι ΠΑΟΚ – Γόρτυς να μην ολοκληρώνεται ποτέ αλλά και το ΑΟΤ – Τύλισος να έχει ένταση με χειροδικίες.

Αυτές οι εικόνες που παρακολουθήσαμε μέσα στο Σαββατοκύριακο δεν αρμόζουν με τίποτα στο τοπικό πρωτάθλημα και στην προσπάθεια που έχουν κάνουν όλοι οι φορείς αλλά και οι διοικήσεις των ομάδων για να έχουμε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα που το ζηλεύουν αρκετοί.

Στον Κρουσώνα ένας “ανεγκέφαλος” πέταξε μέσα στον αγωνιστικό χώρο ποτήρι, με τις επιπτώσεις να έχουν γίνει γνωστές με την διακοπή της αναμέτρησης, καθώς ο ποδοσφαιριστής της αντίπαλης ομάδας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.

Άραγε με τι θράσος ένας απλός οπαδός προσπαθεί να καταστρέψει μια τεράστια προσπάθεια που κάνει η διοίκηση των ασπρόμαυρων;  Πως θα νοιώθει τώρα που ο ΠΑΟΚ κινδυνεύει με βαριά… καμπάνα που θα τον απομακρύνει από την δεύτερη θέση και τα Play off;

Όσο για το παιχνίδι στο Τυμπάκι στο 82ο λεπτό και ενώ όλα κυλούσαν ήρεμα, μετά από μια σύρραξη που είχαν οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων, όπως ισχυρίζεται η Τύλισος μπήκε στον αγωνιστικό χώρο  από τις κερκίδες οπαδός με αποτέλεσμα να χτυπήσει τους ποδοσφαιριστές των πρασίνων Μανιουδή και τον Γκίνη, με τον τελευταίο να  είχε αποβληθεί και να βρισκόταν στα αποδυτήρια.

Πραγματικά είναι κρίμα αντί να ασχολούμαστε με το ποδόσφαιρο και τους πρωταγωνιστές του αθλήματος να πρέπει να κάνουμε αστυνομικό ρεπορτάζ για κάποιους που δεν αγαπούν το ποδόσφαιρο. Ας χρησιμοποιήσει η ΕΠΣΗ τα κατάλληλα μέτρα, καθώς το πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ είναι γιορτή και όχι “πόλεμος”.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook