Η χρονιά ξεκίνησε με όνειρα αλλά εξελίσσεται σε… εφιάλτη

Στο άρθρο της ημέρας ο Μανώλης Θέμελης γράφει για το 0/4 στο ξεκίνημα στην φετινή Basket League και την ήττα – μαχαιριά από τον Πανιώνιο (70-67).

Την 4η συνεχόμενη ήττα του γνώρισε το Ρέθυμνο Cretan Kings, χάνοντας με 70-67 από τον Πανιώνιο στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστική της ΕΚΟ Basket League. Έχει ξεκινήσει με 0/4 και η μοναδική ομάδα στο Πρωτάθλημα που δεν έχει νίκη.

Σίγουρα κάτι δεν πάει καλά στην Ρεθυμνιώτικη ομάδα, καθώς ειδικά το ματς με τον Πανιώνιο το είχε… “τσεκάρει” οτι θα ήταν νικηφόρο.

Το είπε και ο κόουτς της Ρεθυμνιώτικης ομάδας, Βαγγέλης Ζιάγκος, μετά την ήττα από τον Πανιώνιο:

“Είναι μια οδυνηρή ήττα που μας πονάει. Εμείς δώσαμε το τρίτο παιχνίδι εκτός έδρας στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές και απέναντι σε ομάδες όπως ο Ηφαιστος, το Περιστέρι, ο Ηρακλής, ομάδες άλλου level, άλλων στόχων και προσδοκιών για φέτος. Το ματς με τον Πανιώνιο το είχαμε κυκλώσει , το θέλαμε, το πιστεύαμε ότι μπορούμε να το πάρουμε”.

Η σεζόν 2019/20 ξεκίνησε με όνειρα και φιλοδοξίες για την Κρητική ομάδα, αλλά εξελίσσεται σε… εφιάλτη.

Πέρυσι παρά το σοκ που υπέστησαν από την είδηση – βόμβα αποχώρησης του Παναθηναϊκού στο ματς με την Κύμη, κατάφεραν να κερδίσουν τον Άρη με 81-87, εξασφαλίζοντας την παραμονή στην  Basket League.

Φέτος, το περυσινό πάθημα με τους ξένους δεν έγινε μάθημα και οι αλλαγές είναι ήδη πολλές!

Ο Μπράουν πήρε την θέση του Τεϊλορ και στην συνέχεια αντικαταστάθηκε από τον Χάρις. Ο Λι αποκτήθηκε στην θέση του Ουϊλιαμς και ο Μάρεϊ στην θέση του Γκάρετ.

Μόνο οι Γκόρντον, Φράνκαμπ και Χότον έχουν μείνει από το ξεκίνημα!

Μπαίνουμε στην 5η στροφή του Πρωταθλήματος και αρχίζουν οι… Τελικοί παραμονής για το Ρέθυμνο, που θέλει μία νίκη για να ξεκολλήσει από τον βυθό της Βαθμολογίας και να πάρει τα… πάνω του.

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook