Καρφάκια… επί τοπικού!!!

Για ποια ομάδα μας τόνισε μέλος της πως θυμίζει λέει…ένα συνονθύλευμα! Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα…όπως είπε κάποτε ο μέγας Νίτνος Ηλιόπουλος.

Φύγε εσύ έλα εσύ…φύγε εσύ έλα εσύ…με τέτοιους ρυθμούς απολύσεων, φοβόμαστε μη μπερδευτούν κάποιο προπονητές για το σε ποια ομάδα ανήκουν!

Σε ποιο ματσάκι ο παρατηρητής αγώνα…μπήκε στη δράση…μόλις στο 41ο λεπτό; Οέο;;; Βρε που είμαστε μπλεγμένοι!

Ενίσχυση στο ρόστερ τους μέσω…Κοροβέζου έχουν οι Ελπίδες και να τα πρώτα αποτελέσματα. Γκολ και καλή απόδοση είχε κόντρα με Ομόνοια ο Κοροβέζος…ο Θόδωρας βρε παιδιά!!!

Λόγω τιμωρίας ο κόουτς Άγγελος Λυριτζής (φωτό) έδινε οδηγίες πάνω από  το πάγκο για την ομάδα του τον ΕΓΟΗ κόντρα στο Λίντο.

Τη σκάλα(που δεν φαίνεται!), τη παρέλαβε λίγο πριν τη σέντρα. Σκαλί σκαλί…για την επιτυχία! Μιάου;

Να πάλι κλείσιμο φύλλο αγώνος λόγο απουσίας γιατρού στο Ν.Εεργοτέλη – Μαραθώνας. Δε γίνεται ένας άνθρωπος να κρίνει τη μοίρα ενός παιχνιδιού.

Ανάμεικτα συναισθήματα για το κόουτς Τσέρο στο ματς των Κουνάβων με το Ποσειδώνα,βλέπετε έχει περάσει και από το πάγκο του ΝΑΠΟ.

Νιπιδιτός και Νέοι Ηροδότου 4-6 λέει το σκορ, καλά σε…πισίνα έδωσαν το ματς;;;

Δήλωση σκέτη φωτιά…και χιούμορ φυσικά…από Γιώργο Παγκαλο…γράψε μας είπε… ο Αλμυρός…θα σωθεί! Βέβαια μετά μάθαμε πως η πηγή της ατάκας αυτής, ήταν από το πρόεδρο Μανόλη Βίστη. Αμάν!!!

Στιγμές…χαλάρωσης για τους διοικούντες(φωτό) τον ΕΓΟΗ, λίγο πριν τη σέντρα με το Λίντο τη Κυριακή.

Η προεδράρα ο Κοροβέζος, μαζί με τους Φουστέρη και Ευαγγέλου. Βέβαια, όπως συνηθίζεται..μετά από ηρεμία…ακολουθεί και η καταιγίδα. Όχι της ερήμου, αλλά εκείνη της Βαγιάς!!!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook