Καρφάκια… επί τοπικού!!!

Έκοψαν τη βασιλόπιτα τους μαζί τα αδελφοποιημένα σωματεία του ΟΦΑΜ και του ΠΑΟΚ (κατά αλφαβητική σειρά!) το βράδυ της Πέμπτης(23/1).

Μαζί, σαν καλά αδελφάκια! Δείχνουν το καλό παράδειγμα, μπράβο τους και του χρόνου. Μακάρι να κόβουμε κάθε χρόνο μια μεγάλη βασιλόπιτα… με όλο το τοπικό μας ποδόσφαιρο μέσα! Ελπίζουμε να μην άναψαν κάνα τσιγάρο μέσα στη ταβέρνα (δείτε τη ταμπέλα στο βάθος της φωτός!). Γιατί όλο και κάποιο…1142 θα καλούσε κάποιος!!!

Ολοκληρώθηκε και στην Α2 το πρώτο μισό του πρωταθλήματος. Πρωταθλήτρια χειμώνα…η Χερσόνησος! Στη Γ κατηγορία ξεκίνησε από το περασμένο διήμερο το δεύτερο μισό, αυτά είναι!

Σπάνιο φαινόμενο,αλλά έγινε και αυτό. Να παίζουν οι Δαφνές και να απουσιάζει ο Βαγγέλης ο Περδικάκης! Η απουσία του αισθητή στο γήπεδο της Βαγιάς κόντρα με τον ΟΦΑΜ. Σε χώρα του εξωτερικού… ινκόγκνιτο λέει! Άντε, χαλάλι του!

Χρέη προπονητή είχε ο…μουσάτος Γιάννης Τζωρακοελευθεράκης, στο ματς αυτό για τις Δαφνές. Τονίζουμε για τα μούσια, γιατί το Γιάννη τον έχουμε δει και ξανά δει. Με γενειάδα όμως…πρώτη φορά! Ήντα μπρε άγριος προπονητής είναι εκιοσάς!!!

ΠΟΑ σημαίνει…οικογένεια πάνω από όλα. Καλή χρονιά σε άπαντες, φροντίζουν εδώ και χρόνια να δείχνουν τα σωστά παραδείγματα. Και σίγουρα πρόσωπα με σφραγίδα…ΠΟΑ που δεν είναι πια κοντά μας, θα χαίρονται από κει ψηλά που βρίσκονται.

Μια τριάδα…καραμπόλας με ότι συνεπάγεται και ότι μπορεί να επιφέρει. Μια καραμελίτσα…με περιτύλιγμα μπάλας και πολιτικής. Για να δούμε.

Για τέταρτη φορά έγινε παππούς ο Βαγγέλης Παπαγγελής. Τετράδα,ε; Με κάνα δυο προσθήκες ακόμα, φτιάχνει με τα εγγόνια του ομάδα…μπάσκετ ή βόλεϊ! Έλα στο παππού…έλα στο παππού…αυτός που τα χει όλα…

Παππούς εκ νέου έγινε τις μέρες αυτές και ο πρόεδρος του ΣΔΠΗ ο Βασίλης Κοκκινάκης! Τις ευχές μας λοιπόν και στο Βασίλη και στο Βαγγέλη, έτσι;

Κοπή πίτας και για την ομάδα της Γαρίπας. Η προεδράρα ο Χρήστος Βασιλάκης, παίρνοντας τη…μαχαίρα, καταχαρράκωσε τη καημένη τη πιτούλα!!!

Και του χρόνου παιδιά, μεγάλο στοίχημα του Δημήτρη Λουλουδάκη με χρέη προπονητή, μεγάλη και στη Γαρίπα η προσπάθεια που γίνεται. Το έχουμε πει, το τοπικό…στους τοπικούς ανθρώπους!

Μάθαμε ότι σε ματς πρόσφατα έπιασε σημαιάκι ένας φίλαθλος, γιατί αυτά; Γιατί να έχουμε φτάσει… πίσω στα είκοσι χρόνια κοντά;

Και θυμηθήκαμε ως στήλη, επειδή το γνωρίζαμε άλλωστε, το σκηνικό που το…πολυεργαλείο (παιχτικά!) ο Κώστας Καλέας της Τυλίσου, ανέλαβε καθήκοντα βοηθού διαιτητή στο γήπεδο της Τυλίσου πριν από έναν μήνα περίπου. Γιατί να τα έχουμε αυτά;

Τη προηγούμενη εβδομάδα είχαμε γεμάτο δραστηριότητα και αφορούσε διπλώματα ΟΥΕΦΑ C και ΟΥΕΦΑ D.

Αλλά και συμμετοχή εκμάθηση κανονισμών για όλο το κόσμο. Μεγάλα γεγονότα για το Ηράκλειο, με σπουδαίους καλεσμένους. Ας μην αφήνουμε ανεκμετάλλευτα τέτοια πράγματα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook