«Άστρωτη» Mercedes 190 πωλείται 27.397 ευρώ!

Η Mercedes 190 που βλέπετε στις φωτογραφίες είναι κατασκευής του 1987 και έχει διανύσει μόλις 8.667 χλμ., μιας και τα τελευταία 32 χρόνια (σχεδόν με την αγορά της δηλαδή) φυλάσσεται σε γκαράζ.

Δείτε ακόμα: Δοκιμή Mercedes-Benz CLA Coupe 180 d 7G-DCT

Έτσι το εργοστασιακό χρώμα του αυτοκινήτου είναι ακόμα «ζωντανό» αφού δεν έχει ξεθωριάσει καθόλου, ενώ και το αμάξωμα γενικότερα βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, χωρίς χτυπήματα και σκουριές. Ακόμα και ο 2λιτρος κινητήρας των 105 ίππων μοιάζει λες και βγήκε… χθες από το εργοστάσιο. Σε άριστη κατάσταση είναι η καμπίνα, καθώς το κλειστό γκαράζ δεν επέτρεψε στον ήλιο να κάνει ζημιά στο ταμπλό, το οποίο δεν έχει το παραμικρό «σπάσιμο». Σαν καινούργια με την σειρά τους είναι και τα καθίσματα, αφού δεν έχουν ξεθωριάσει.

Διαβάστε επίσης: Ιστορική Mercedes ξανάνιωσε μετά από 37 χρόνια ακινησίας (+video)

Μετά από όλα αυτά τα χρόνια ακινησίας, ο ιδιοκτήτης της αποφάσισε να την αποχωριστεί. Όπως δήλωσε ο έμπορος που έχει αναλάβει την πώλησή της, η τιμή των 27.397 ευρώ δεν είναι διαπραγματεύσιμη μιας και το αυτοκίνητο βρίσκεται σε άριστη κατάσταση.

Εσείς, θα τα δίνατε αυτά τα χρήματα για ένα τέτοιο μοντέλο, το οποίο ναι μεν βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, αλλά δεν έχει κάποια συλλεκτική αξία;

Get it on Google Play Download on the App Store