Η Kia δεν σταματά να προλογίζει το νέο Optima

Η Κορεάτικη εταιρεία δημοσίευσε ακόμα ένα σκίτσο για το νέο Kia Optima και την νέα του γενιά, της οποίας η παρουσίαση αναμένεται να πραγματοποιηθεί εντός των ημερών. Το σκίτσο που ήρθε στη δημοσιότητα αποκαλύπτει το πίσω και πλαϊνό τμήμα του αυτοκινήτου.

Δείτε ακόμα: Kia Stonic 1.4 100hp με 15.390€ και φουλ εξοπλισμό

Από τις πρώτες εικόνες που έχουμε δει μέχρι στιγμής, το νέο Optima (Κ5 για την αγορά της Νότιας Κορέας) εντυπωσιάζει με την δυναμική του εμφάνιση, που ξεχωρίζουν οι δυναμικές γραμμές του αμαξώματος, που «παντρεύονται» περίτεχνα με τις πληθωρικές καμπύλες του. Σχεδιαστική τεχνοτροπία, η οποία επιβεβαιώνεται και από την τελευταία εικόνα του αμαξώματος, με τις έντονες γραμμές να ξεκινούν από το εμπρόσθιο τμήμα του Optima και να καταλήγουν στα πίσω τονισμένα φτερά. Στο οπίσθιο τμήμα του Kia Optima, στο κατώτερο σημείο του προφυλακτήρα υπάρχει ένας αεροδυναμικός διαχύτης, ενώ το παρόν δίνουν και δύο απολήξεις της εξάτμισης. Όμως και από τα σκίτσα του εμπρόσθιου τμήματος, όπου και σας παραθέτουμε, η Kia έχει βάλει στόχο να προσφέρει στο αγοραστικό κοινό της, ένα οικογενειακό μοντέλο μεν, το οποίο όμως θα βρίθει δυναμισμού δε.

Διαβάστε επίσης: Οι τιμές του νέου Kia XCeed στην Ελλάδα

Έτσι η μάσκα στο εμπρόσθιο τμήμα, είναι αρκετά έντονη, ενώ εντύπωση προκαλούν τα LED φώτα ημέρας σε σχήμα «Z». Πέρα όμως από το δυναμισμό του, το Optima θα διακρίνεται και για την ποιότητα της καμπίνας του. Στο εσωτερικό θα ξεχωρίζει ο ψηφιακός πίνακας οργάνων, καθώς και η ευμεγέθης οθόνη για το σύστημα infotainment. Κερασάκι στην τούρτα, ο νέος περιστροφικός επιλογέας ταχυτήτων, ενώ μηχανικά θα εξοπλίζεται με κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου, αλλά και με υβριδικούς και plug-in υβριδικούς.

Get it on Google Play Download on the App Store