Μιλάνε «ίδια γλώσσα» με το αυτοκίνητο σου

4840 Επισκέψεις στο άρθρο

Κάθε μάρκα ή η κάθε «σχολή» ακολουθεί τις δικές τις πρακτικές και χρησιμοποιεί και ανακαλύπτει δικές της τεχνολογίες. ΓιΆ αυτό το λόγο είναι πολύ σημαντικό να κάνεις service σε τεχνικό που ξέρει την μάρκα σου.

ΚΟΣΙΑΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
SLR ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι.Κ.Ε. (ΣΑΛΙΑΡΙΔΗΣ)
Τεχνογνωσία και αξιοπιστία και άριστο αποτέλεσμα

Όσο περισσότερο ασχολείται το προσωπικό ενός συνεργείου με μια συγκεκριμένη μάρκα αυτοκινήτου, τόσο αυξάνεται η εμπειρία του και η ταχύτητα επίλυσης προβλημάτων πάνω σε αυτήν. Αυτό με τη σειρά του, οδηγεί σε αύξηση της πελατείας και έτσι οι τεχνικοί καλούνται να ασχοληθούν με ακόμα περισσότερα περιστατικά και, από τη στιγμή που πρόκειται γα μοντέλα της ίδιας «φιλοσοφίας», δημιουργείται η απαραίτητη εξοικείωση και εμπειρία με αποτέλεσμα, τα προβλήματα να λύνονται όχι μόνο αποτελεσματικότερα αλλά και ταχύτερα καθώς εντοπίζονται σε πολύ λιγότερο χρόνο.

Εκτός από το ζήτημα της πείρας, η ενημέρωση γύρω από το αντικείμενο εργασίας  και η συμπόρευση με όλες τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο μέσω της συμμετοχής σε σεμινάρια, τα οποία ενημερώνουν τους ενδιαφερόμενους για όλες τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τη λειτουργία των συγκεκριμένων αυτοκινήτων και τη βελτίωση των τρόπων εξακρίβωσης και επιδιόρθωσης βλαβών, αυξάνουν ακόμα περισσότερο την ποιότητα εκτέλεσης διεργασιών.

Πέρα όμως από τα σεμινάρια, όλοι οι τεχνικοί έχουν τη δυνατότητα να ενημερώνονται και να εμπλουτίζουν τις γνώσεις τους μέσω της άντλησης πληροφοριών από τα διάφορα βιβλία που κυκλοφορούν και αφορούν το δικό τους κλάδο.

Ο συνδυασμός όλων των παραπάνω δημιουργεί την απαραίτητη τεχνογνωσία που απαιτείται ώστε να γίνουν επακριβώς όλες οι ενέργειες και να δοθεί μια οριστική λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει το αυτοκίνητο σου χωρίς να χρειαστεί καν μια εκ νέου επίσκεψη, καθώς η πιθανότητα επανεμφάνισης της ίδιας βλάβης γίνεται μηδενική!

Θα φροντίσουν και για την μεταπωλητική του αξία

Πως το καταφέρνουν αυτό; Μα δίνοντας σου ένα βιβλίο συντήρησης. Είναι  ίσως το πρώτο, ίσως, έγγραφο που θα θελήσει να δει ο υποψήφιος αγοραστής, σε περίπτωση που θέλεις να πουλήσεις το αυτοκίνητό σου.
Όταν αυτό είναι συμπληρωμένο με λεπτομέρειες και περιέχει επίσης τη «σφραγίδα» ενός συνεργείου που έχει εξειδίκευση στη μάρκα του αυτοκινήτου σου, δημιουργεί αυτόματα μια αίσθηση εμπιστοσύνης και προσφέρει στον αγοραστή μια ολοκληρωμένη εικόνα του τι έχει επισκευαστεί, τι έχει αλλαχθεί και πότε με ακριβέστατα στοιχεία. 
 
Δίνουν και αυτοί εγγύηση, για να είσαι καλυμμένος

Κυκλοφορεί – πολύ κακώς – η αντίληψη ότι πηγαίνοντας το αυτοκίνητο για συντήρηση σε κάποιο εξειδικευμένο συνεργείο, χάνεται το δικαίωμα της εγγύησης. Κάτι τέτοιο, φυσικά, δεν ισχύει ούτε στο ελάχιστο, καθώς σύμφωνα με μια Ευρωπαϊκή Οδηγία που έχει τεθεί σε ισχύ από την 1/7/2010, οι ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων έχουν κάθε δικαίωμα να εμπιστευτούν το αυτοκίνητό τους σε ένα εξειδικευμένο – ανεξάρτητο συνεργείο χωρίς να τίθεται κανένα θέμα που να επηρεάζει τις εγγυήσεις.
Το σκεπτικό αυτής της κίνησης είναι να αυξηθεί ο ανταγωνισμός στο χώρο της συντήρησης αυτοκινήτων και, με αυτόν τον τρόπο, να μειωθεί και το κόστος που καλούνται να πληρώσουν οι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων.

Ξέρουν ακριβώς τι ανταλλακτικά χρειάζεσαι και σου εξηγούν γιατί

Μέσω της πείρας και της ασχολίας με ένα πολύ μεγάλο αριθμό αυτοκινήτων, ο τεχνικός που θα ασχοληθεί με το αυτοκίνητο σου γνωρίζει και μπορεί να κρίνει αμέσως ποιο ανταλλακτικό χρειάζεται στην κάθε περίπτωση και ποιο εγγυάται την απόλυτη εφαρμογή στο σημείο που θα τοποθετηθεί και την άριστη απόδοση που απαιτείται
 

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΘΕΜΑ SERVICE AYTOKINHTOY

  • DAMSEL– MASTER OIL (ΚΙΟΛΕΜΕΝΗ Γ. ΧΡΙΣΤΙΝΑ)

    DAMSEL– MASTER OIL (ΚΙΟΛΕΜΕΝΗ Γ. ΧΡΙΣΤΙΝΑ)

    DAMSEL και MASTER OIL είναι 2 επώνυμα Brands λιπαντικών οχημάτων με ευρεία γκάμα για επιβατικά και ελαφρά φορτηγά, βαρέα οχήματα, μηχανήματα έργου και καΐκια. Αποτελούν δημιούργημα της ελληνικής επιχείρησης ΚΙΟΛΕΜΕΝΗ Γ. ΧΡΙΣΤΙΝΑ και διανέμονται παγκοσμίως. Διαθέτουν τις αδειοδοτήσεις API και ACEA.
     2321065210 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
Συνεργεία αυτοκινήτων στην Αττική, Εξειδικευμένα συνεργεία, Αλλαγή Δίσκο Πλατό, Ρουλεμάν, Ιμάντας Χρονισμού, Αλλαγή Αμορτισέρ, Αλλαγή Μπαταρίας, Αλλαγή Τακάκια Φρένων, Έκδοση Κάρτας Καυσαερίων, Προέλεγχος ΚΤΕΟ, Ευθυγράμμιση Τροχών Αυτοκινήτου, Επισκευή Μίζας, Αλλαγή Φίλτρου Λαδιού, Αλλαγή Φίλτρου Βενζίνης, Αλλαγή Σετ Συμπλέκτη - Αμπραγιάζ, Αλλαγή Αναρτήσεων, Αλλαγή Λαδιών Κινητήρα Αυτοκινήτου, Τοποθέτηση Parktronic, Αλλαγή Υγρών Φρένων, Επισκευή Βολάν, Αλλαγή Εξωτερικού Ιμάντα Δυναμό, Αλλαγή Δισκόπλακες, Αλλαγή Φίλτρου Αέρα, Τοποθέτηση Φώτα Xenon, Αλλαγή Φίλτρου Καυσίμου, Αλλαγή Σετ Καδένας Χρονισμού, Συμπλήρωση Freon Αυτοκινήτου, Βιολογικός Καθαρισμός Αυτοκινήτου, Ξεθάμπωμα Φαναριών Αυτοκινήτου, Τοποθέτηση Φώτα LED, Επισκευή Καθισμάτων Αυτοκινήτου, Αλλαγή Ουρανού Αυτοκινήτου, Αλλαγή Ταπετσαρίας Πόρτας Αυτοκινήτου, Ντύσιμο Ταμπλό με Δέρμα, Επισκευή Πόμολο Ταχυτήτων, Αλλαγή Φίλτρου Καμπίνας, Ηχομόνωση & Θερμομόνωση Αυτοκινήτου, Δερμάτινη Επένδυση Τιμονιού, Επισκευή Ζελατίνας Κάμπριο, Ξεθάμπωμα Φαναριών Αυτοκινήτου, Αδιαβροχοποίηση Κουκούλας Κάμπριο, Αλλαγή Αντλίας (Τρόμπας) Νερού, Αλλαγή Τάπες Ψυγείου Νερού, Αλλαγή Σιαγόνες Αυτοκινήτου, Αλλαγή Μπουζί, Συνεργεία αυτοκινήτων στην Αττική, Αλλαγή Ακρόμπαρα Τιμονιού, Αλλαγή Ημίμπαρα Τιμονιού, Αλλαγή Μπαράκια Ζαμφόρ, Αλλαγή Λάστιχα Ζαμφόρ, Αλλαγή Ψαλίδια Τροχών, Αλλαγή Μπαλάκια Ψαλιδιών