Εικόνες από το σημείο που βρίσκονται τα κλεμμένα Ι.Χ.

Νέα σύλληψη για την σπείρα που έκλεβε Ι.Χ

2.582 Επισκέψεις στο άρθρο (24/6/2019)

Ένα νέο μέλος της συμμορίας συνελήφθη στην Ζάκυνθο από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών.

Μεγάλη σπείρα που έκλεβε αυτοκίνητα στην Πάτρα εξάρθρωσε η Αστυνομία, με τις συλλήψεις των μελών της να συνεχίζονται τις τελευταίες μέρες σε περιοχές της Δυτικής Ελλάδας.

Μέχρι στιγμής, πηγές μέσα από το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ κάνουν λόγο πως η συμμορία αυτή είχε κλέψει πάνω από 100 αυτοκίνητα, τα περισσότερα μικρού κυβισμού, τα οποία και «ξεγύμνωναν» για ανταλλακτικά ή άλλαζαν την ταυτότητα τους για να τα πουλήσουν ως μεταχειρισμένα. Η διαδικασία αυτή γίνεται κατά κανόνα σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά στο Ζεφύρι Αττικής.
 
Σε ανακοίνωσή της η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών τονίζει: «Συνελήφθη, στις 21-6-2019, το μεσημέρι, στη Ζάκυνθο από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ζακύνθου, έπειτα από παραγγελία της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ακόμη ένα μέλος της εγκληματικής οργάνωσης που ενέχεται σε σωρεία κλοπών οχημάτων.

Πρόκειται για 33χρονο ημεδαπό σε βάρος του οποίου έχει σχηματισθεί δικογραφία για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, διακεκριμένες κλοπές, πλαστογραφία, κατοχή ναρκωτικών και νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές ενέργειες.

Πιο συγκεκριμένα η σύλληψη του δράστη πραγματοποιήθηκε έπειτα από ταυτοποίησή του από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ενώ σε έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Ζακύνθου στην οικία του βρήκαν και κατέσχεσαν 832 γραμμάρια κάνναβης, έναν φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή και ένα τάμπλετ.

Σε ότι αφορά τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης κρατούνται προκειμένου να οδηγηθούν από την Τρίτη 25-6-2019, ενώπιον του Ανακριτή Πατρών για να απολογηθούν.

Οι έρευνες συνεχίζονται από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών.»

Mercedes
test center