LIVE καταδίωξη κλεμμένου Audi S3 (+video)

136.797 Επισκέψεις στο άρθρο (26/11/2019)

Ένα κλεμμένο Audi S3 επέστρεψε στον κάτοχό του με μικρές ζημιές μετά από μια κινηματογραφική καταδίωξη από το Περιστέρι έως το Ζεφύρι. Οι κλέφτες συνελήφθησαν όταν στην προσπάθειά τους να διαφύγουν, λύγισαν στην πίεση των περιπολικών.


Το αποκαλυπτικό βίντεο για... γερά νεύρα ήρθε στη δημοσιότητα από τον Οργανωτικό Γραμματέα της Ένωσης Αστυνομικών υπαλλήλων Αθηνών, κ. Χρήστο Μπαλάσκα, και παρουσιάζει on camera τους κλέφτες, την κλοπή, την καταδίωξη, την σύλληψη και τελικά την προσαγωγή στο αστυνομικό τμήμα. Οι σκηνές δράσης εκτυλίχθηκαν ξημερώματα Παρασκευής 22 Νοεμβρίου -στις 2:55 π.μ.- όσο βρισκόταν σε νυχτερινή βάρδια η Γ΄ αλλαγή περιπολικών της Αμεσης Δράσης Αττικής. Τα περιπολικά που ενεπλάκησαν στην καταδίωξη είναι τα Β-8-5 της Αμεσης Δράσης και το Κ-217 της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκλήματος (ΟΠΚΕ). Σημειώστε πως, το Nissan Navara της ΟΠΚΕ έκανε στενό μαρκάρισμα στο S3.

Το χρονικό της ληστείας
Τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής ένα λευκό Audi S3 εκλάπη από πυλωτή οικείας στην περιοχή του Περιστερίου. Ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου είχε εγκατεστημένο GPS tracker και ενημέρωσε την Αμεση Δράση. Από εκεί και έπειτα άρχισε μια ξέφρενη καταδίωξη, η οποία κατέληξε στην περιοχή του Ζεφυρίου. Στο βίντεο θα δείτε ότι το περιπολικό Nissan Navara της ΟΠΚΕ καταδιώκει τους κλέφτες στην οδό Παναγιάς Γρηγορούσης, έναν από τους κεντρικούς δρόμους του Ζεφυρίου. Οι κλέφτες προσπάθησαν να χαθούν στα στενά και έπειτα ανέβηκαν με το αυτοκίνητο σε μια πλατεία, εκεί που ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του S3 και προσέκρουσε σε δέντρο. Οι άνδρες της Αστυνομίας περικύκλωσαν το όχημα και συνέλαβαν τους κλέφτες.

Πως κλέβουν πολυτελή και όχι μόνο αυτοκίνητα
Όπως θα δείτε και προς το τέλος του βίντεο, οι κακοποιοί έχουν βρει τον τρόπο για να κλέβουν αυτοκίνητα μεγάλης αξίας με τη χρήση του εγκεφάλου από παρόμοιο όχημα (στην προκειμένη περίπτωση από άλλο Audi S3). Πρώτα παραβιάζουν την πόρτα ώστε να μπουν στην καμπίνα. Ανοίγουν το καπό και συνδέουν τον άλλο εγκέφαλο, έτσι ώστε να μπορούν να το βάλουν μπρος χωρίς κανένα πρόβλημα.

Δείτε on camera την κλοπή, την καταξίωξη και τη σύλληψη των κλεφτών:

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda