Φωτογραφία από το σημείο.

Σαλαμίνα: Έπεσε στη θάλασσα Ι.Χ

2.965 Επισκέψεις στο άρθρο (27/6/2019)

Για «μπανάκι» πήγε δυστυχώς το αυτοκίνητο ενός νεαρού αξιωματικού στο Ναύσταθμο Σαλαμίνας. Διαβάστε τι έγινε.

Aπρόσεκτος αλλά και πολύ άτυχος ήταν ένας νεαρός αξιωματικός που είδε το αυτοκίνητό του να φτάνει στον πάτο της θάλασσας κοντά στην προβλήτα 2 του Ναύσταθμου Σαλαμίνας.

Σύμφωνα με το armyvoice.gr, το ατύχημα έγινε χτες, όταν ο αξιωματικός βγήκε από το αυτοκίνητό του χωρίς να βάλει χειρόφρενο με συνέπεια οι ισχυροί άνεμοι που έπνεαν στην περιοχή να παρασύρουν το όχημα στην θάλασσα μπροστά από την κανονιοφόρο «Μαχητής».

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο πως η ζημιά που έχει γίνει στα ηλεκτρικά του αυτοκινήτου είναι ανεπανόρθωτη και ότι δυστυχώς ο νεαρός θα χάσει το αυτοκίνητό του καθώς δύσκολα θα μπορέσει να το βγάλει ξανά στους δρόμους. Μάλιστα, το χειρότερο είναι ότι θα επιβαρυνθεί και με τα έξοδα ανέλκυσής του.

Για να διευκολυνθεί μάλιστα η διαδικασία, χρειάστηκε να δοθεί εντολή για να απομακρυνθούν τα πλοία από το σημείο. Ο Ναύσταθμος Σαλαμίνας απασχολεί καθημερινώς πάνω από 10.000 εργαζόμενους περιλαμβανομένου των υψηλόβαθμων στελεχών, των αξιωματικών, των υπαξιωματικών, των ναυτών, του τεχνικού προσωπικού και του πολιτικού εργατικού δυναμικού.
 

Hyundai
4green