ακολουθηστε μας

ΕΓΚΛΗΜΑ

Τροχαίο στο Μενίδι: Ο ντελιβεράς περιγράφει την επίθεση που δέχτηκε – ΒΙΝΤΕΟ

Για το πώς έγινε η ληστεία εις βάρος του, πριν αυτή καταλήξει σε ένα μοιραίο δυστύχημα, περιγράφει ο διανομέας φαγητού. 

«Ήταν 3-4 άτομα, δε θυμάμαι. Με χτύπησαν στο κράνος και στο κουτί από το μηχανάκι. Μου είπαν “Μη μιλάς καθόλου”. Mου πήραν το τσαντάκι, το οποίο είχε μέσα 15 ευρώ κι έφυγαν με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Εγώ τους ακολούθησα, για να πάω στο κατάστημα -βρίσκεται επί της Καραμανλή- και ακούω το μπαμ», περιγράφει ο Βαγγέλης, τo θύμα της ληστείας στο Μενίδι.

Tο βράδυ της Κυριακής, τέσσερις ρομά λήστεψαν τον υπάλληλο delivery και στη συνέχεια, στην προσπάθεια τους να διαφύγουν με το όχημά τους, συγκρούστηκαν με λεωφορείο του ΟΑΣA. Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που ο ένας δράστης σκοτώθηκε, οι άλλοι δύο τραυματίστηκαν, όπως και ο οδηγός του λεωφορείου. Ο τέταρτος δράστης διέφυγε και αναζητείται.

Όπως είπε, πρόλαβε τον τρίτο Ρομά, την ώρα που έμπαινε στον φούρνο για να ζητήσει βοήθεια. Φωνάζοντας “ληστεία”, ο δράστης το έβαλε στα πόδια αφήνοντας πίσω τους άλλους τρεις συνεργούς του. Τον έναν νεκρό και τον δεύτερο σοβαρά τραυματισμένο. Λίγη ώρα αργότερα, όμως, και ο τρίτος ληστής παραδόθηκε στο Α.Τ. Μενιδίου. Οι αστυνομικοί συνεχίζουν την έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη και του τέταρτου ληστή.

Ο υπάλληλος delivery, πατέρας δύο αγοριών, κάνει αυτή τη δουλειά 22 χρόνια και χθες το βράδυ ήταν η πρώτη φορά που έπεσε θύμα ληστείας. Η παραγγελία δεν ήταν δόλωμα. Πήγαινε σε πελάτη και οι ληστές φαίνεται πως τον ακολούθησαν. Η ληστεία σημειώθηκε γύρω στις 21:30 το βράδυ της Κυριακής.

Δείτε το βίντεο: