Primera C Αργεντινής: Σε μεταβατικό στάδιο η Ελ Πορβενίρ

προγνωστικα στοιχημα bet3.GR ελ πορβενιρ αργεντινη primera c

Στον πάτο της βαθμολογίας της Primera C της Αργεντινής βρίσκεται μετά από 15 αγωνιστικές η Ελ Πορβενίρ, με μόλις 7 βαθμούς.

Ο Βάλτερ Ρουίς ανέλαβε την ομάδα τον Οκτώβριο για να τη βγάλει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, αλλά έκανε… μια τρύπα στο νερό, καθώς σε 5 αγώνες υπό την ηγεσία του η Ελ Πορβενίρ υπέστη ισάριθμες ήττες, χωρίς καν να σκοράρει. Έτσι, η διοίκηση της ομάδας αποφάσισε να τον απαλλάξει από τα καθήκοντά του, και πιθανότατα ο αντικαταστάτης του θα είναι ένας παλιός γνώριμος της Πορβενίρ, ο Ρικάρντο Καρούζο Λομπάρντι.

Μέχρι όμως να αναλάβει ο Λομπάρντι, η Πορβενίρ κατεβαίνει σήμερα στην έδρα της Αρχεντίνο ντε Μέρλο με υπηρεσιακό προπονητή, και το άσχημο κλίμα φαίνεται δύσκολο να αλλάξει με αυτόν τον τρόπο. Η αλλαγή προπονητή έχει συνήθως θετική επίδραση στην ψυχολογία προβληματικών ομάδων, όμως εν προκειμένω και μετά από μία τέτοια αλλαγή που αποδείχθηκε αποτυχημένη, μας φαίνεται δύσκολο να το πετύχει ένας υπηρεσιακός τεχνικός.

Οι γηπεδούχοι είναι αρκετά δυνατοί στην έδρα τους, και πιστεύουμε ότι λογικά θα φτάσουν στη νίκη απόψε. Ο άσος της Αρχεντίνο ντε Μέρλο πέφτει στην ασιατική αγορά από το 1,77 στο 1,69.

Περνάμε στο παιχνίδι του Πράσινου Ακρωτηρίου (Κάπε Βέρντε) με τη Μοζαμβίκη για τα προκριματικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται στον 6ο όμιλο, όπου υπάρχει το εξής παράδοξο: το Καμερούν έχει ήδη εξασφαλισμένη τη συμμετοχή του στα τελικά, όπως παρ’ όλα αυτά συμμετέχει κανονικά στα προκριματικά! Έτσι, από τον συγκεκριμένο όμιλο, πέραν του Καμερούν, θα προκριθεί μόνο μία εκ των Κάπε Βέρντε, Μοζαμβίκης και Ρουάντα.

Το Κάπε Βέρντε ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στον όμιλο με ισοπαλία 0-0 μέσα στο Καμερούν, η οποία θα μπορούσε να αποδειχθεί πολύτιμη για την πρόκριση, καθώς έστω κι αν οι Καμερουνέζοι θα παίζουν… για την πλάκα τους στα προκριματικά, παραμένουν μακράν η καλύτερη ομάδα του ομίλου. Απόψε καλείται να κάμψει την αντίσταση της Μοζαμβίκης, που προέρχεται από 5 συνεχόμενες νίκες, αν και όλες ήταν κόντρα σε χαμηλής δυναμικότητας αντιπάλους.

Λογικά, το σερί της Μοζαμβίκης κάποια στιγμή θα σταματήσει, και είναι πολύ πιθανό αυτό να συμβεί στο Πράσινο Ακρωτήρι, όπου οι γηπεδούχοι είναι αρκετά δυνατοί. Ο άσος του Κάπε Βέρντε στην ασιατική αγορά πέφτει από το αρχικό 1,66 στο 1,60.

Τώρα πτώσεις αποδόσεων και σε over/under & goal/goal – no goal στις Live Μεταβολές του livetoday.gr. Μην περιμένεις! Προχώρησε στη δωρεάν εγγραφή

Θα κλείσουμε με το παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδος με τη Φινλανδία για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2020. Το παιχνίδι είναι αδιάφορο βαθμολογικά, καθώς η Ελλάδα έχει αποκλειστεί, ενώ αντίθετα η Φινλανδία είναι ήδη στα τελικά με το “σπαθί” της, αφήνοντας πίσω της τόσο την εθνική μας ομάδα, όσο και τη Βοσνία. Υπό άλλες συνθήκες θα αφήναμε ένα τέτοιο ματς στην ησυχία του, όμως η εικόνα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στα τελευταία παιχνίδια δεν περνά καθόλου απαρατήρητη.

Κάνοντας πολλές αλλαγές στο βασικό σχήμα, σε σχέση με τους προκατόχους του, ο Φαν’τ Σιπ έχει καταφέρει να παρουσιάσει ένα άρτιο σύνολο που παίζει ορθολογικό ποδόσφαιρο, κάτι που δεν είχαμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια από την Εθνική Ελλάδος. Ακόμα και στην ήττα από την Ιταλία, η εικόνα που έδειξε η Ελλάδα ήταν καλή, ενώ ακόμα καλύτερη ήταν στις νίκες επί της Βοσνίας και της Αρμενίας. Τώρα, απέναντι στη Φινλανδία, το μομέντουμ είναι με το μέρος της εθνικής μας ομάδας, που θέλει να κλείσει με ευχάριστη νότα αυτά τα προκριματικά που ξεκίνησαν με τόσο άσχημο τρόπο. Έχει αξία ο άσος της Ελλάδας που στην ασιατική αγορά πέφτει από το 2,18 στο 2,01.

Θέλετε να μάθετε ακόμη περισσότερα και να ανακαλύψετε κι άλλες καθημερινές μεταβολές σε αποδόσεις αγώνων; Ακολουθήστε μας στο livetoday.gr, με την υπέροχη υπηρεσία Live Μεταβολές αποδόσεων

Ας δούμε τις 7 κυριότερες μεταβολές αποδόσεων της ημέρας:

Στο livetoday.gr όλα είναι στα ελληνικά.

Κυριότερες Μεταβολές αποδόσεων για σήμερα

Οι σημαντικότερες πτώσεις ή άνοδοι αποδόσεων της σημερινής στοιχηματικής αγοράς:
ΧώραΏραΓηπεδούχοςΦιλοξενούμενηΠρότασηΑρχική ΑπόδοσηΤελική Απόδοση
Iceland22:15VALUR REYKJAVIKKR REYKJAVIKOver 2.51.72
Αν δεν βλέπετε καλά τον πίνακα, παρακαλούμε επιλέξτε από τον browser του κινητού σας τηλεφώνου (τις 3 κουκκίδες, επάνω δεξιά) την έκδοση Για υπολογιστή.

Για ΟΛΕΣ τις μεταβολές αποδόσεων της ημέρας, συνδεθείτε στο livetoday.gr: livetoday.gr εγγραφη προγνωστικα επιτυχια live μεταβολες αποδοσεων betquiz στοιχημα stoixima betting consulting service

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ASIAN KING (ΜΕΤΑΒΟΛΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ): Παρουσιάζουμε τις μεταβολές αποδόσεων σε τελικό αποτέλεσμα (1-Χ-2), βάσει του μέσου όρου αποδόσεων, όπως τις βγάζουν και τις αλλάζουν σε live χρόνο 271 στοιχηματικές εταιρείες του κόσμου. Προσφέρονται όλα, με live ανανέωση