.
Κατηγορία Motocross
Δευτέρα, 04 Νοεμβρίου 2019 12:08

Πρωτάθλημα ΜΧ Νοτίου Ελλάδας 2019, 4ος αγώνας, Ιεράπετρα

Όλα ανοικτά μετά τον προτελευταίο αγώνα της χρονιάς.

Φωτογραφίες: Εμμανουήλ Χαλκιαδάκης

Στην Ιεράπετρα της Κρήτης διεξάχθηκε ο 4ος αγώνας του Περιφερειακού Πρωταθλήματος Motocross Νοτίου Ελλάδας, με τους πρωτοπόρους να κερδίζουν στις κατηγορίες ΜΧ1 και ΜΧ2, ενώ τίποτε δεν άλλαξε τη βαθμολογική κατάσταση στην Open.

ΜΧ1

Ο Νίκος Βρεττός (Suzuki) πήρε τη νίκη του αγώνα με μια δεύτερη και μια πρώτη θέση στα δύο αγωνιστικά σκέλη του. Δεύτερος τερμάτισε ο Νίκος Διακάκης (ΚΤΜ) και τρίτος ο Σοφοκλής Μάμμωνας (Honda).

ΜΧ2


Ο πρωτοπόρος της κατάταξης Παύλος Σιδέρης (Kawasaki) επικράτησε απόλυτα με δύο νίκες στον αγώνα, αφήνοντας δεύτερο τον Σταύρο Μαυράκη (ΚΤΜ) και τρίτο το Ναπολέοντα Σαλμά (Yamaha).
Εκ των σπλάχνων της ΜΧ2, η δίχρονη ΜΧ2Τ ανέδειξε ως πρώτο τον Σταύρο Μαυράκη, δεύτερο τον Γιώργο Μαυράκη (ΚΤΜ) και τρίτο τον Αλέξανδρο Κατσαβριά (Yamaha).

Open

Στην πολυπληθέστερη κατηγορία του αγώνα οι δύο πρώτοι της κατάταξης ισοβάθμησαν και στον αγώνα, με τον Διονύση Κονδυλόπουλο (Yamaha) να παίρνει τη νίκη και τον πρωτοπόρο Νίκο Σωτηρόπουλο (Yamaha) να μένει δεύτερος. Τρίτος τερμάτισε ο Σταύρος Ροσσολάτος με Honda.

ΜΧ85

Δύο συμμετοχές καταγράφηκαν στην κατηγορία των 85 cc, με τον Δημήτρη Γανωτή (Husqvarna) να παίρνει δύο φορές την πρώτη θέση και τον Γιώργο Βαγενά (ΚΤΜ) ισάριθμες δεύτερες θέσεις.

ΜΧ65

Εδώ η εικόνα ήταν καλύτερη με έξι συμμετέχοντες, από τους οποίους πρώτευσε ο Κωνσταντίνος Μερκούρης (Yamaha). Δεύτερος ήρθε ο Λευτέρης Παπαδάκης (Husqvarna) και τρίτος ο Χρήστος-Παναγιώτης Ταμβάκος (ΚΤΜ).

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 10 Νοεμβρίου 2019 22:18

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon