.
Κατηγορία Husqvarna
Τρίτη, 22 Οκτωβρίου 2019 14:09

Husqvarna – Eξετάζει νέες προοπτικές, ίσως και με βάση το “790” μοτέρ της KTM

O επικεφαλής του εμπορικού σχεδιασμού της Husqvarna, Justin Maxwell, προχώρησε πρόσφατα σε κάποιες πολύ ενδιαφέρουσες δηλώσεις, σχετικά με την φιλοσοφία που διέπει την εταιρεία σε ότι αφορά στον σχεδιασμό αλλά στην “τοποθέτηση” των μελλοντικών μοντέλων της εταιρείας στην αγορά.

Η Husqvarna θέλει να ακολουθήσει έναν διαφορετικό δρόμο, παρουσιάζοντας μοτοσυκλέτες ει δυνατόν λιτές και απέριττες, οι οποίες θα δίνουν βάση στην αίσθηση, υιοθετώντας παράλληλα ένα ξεχωριστό στυλ.

Τα Vitpilen και Svartpilen αποτελούν ένα αντιπροσωπευτικό παράδειγμα της φιλοσοφίας αυτής και παρά το ότι βασίζονται σε μεγάλο βαθμό στα Duke 390/790 της KTM, διαφοροποιούνται σε μεγάλο βαθμό από αυτά, διατηρώντας όμως υψηλές οδηγίκες ποιότητες.

Με την παρουσίαση της νέας, “790” πλατφόρμας από την KTM, το ερώτημα που προκύπτει είναι φυσικά αν η Husqvarna θα την εκμεταλλευτεί για να παρουσιάσει μια νέα σειρά μοντέλων.

Όπως αναφέρει ο Maxwell, “σύντομα θα υπάρξει κάτι καινούργιο”, χωρίς βέβαια να δίνει περισσότερες πληροφορίες για αυτό, ενώ αν υπάρχει ένα στοιχείο που αξίζει να προσέξει κανείς, είναι η συχνή αναφορά σε “γκάμα δρόμου”.

Συγκεκριμένα, η δήλωση του ήταν η εξής:

“Φυσικά μπορούμε να εκμεταλλευτούμε όλες τις διαθέσιμες πλατφόρμες της KTM και με βάση αυτές θα συνεχίσουμε την εξέλιξη της ασφάλτινης γκάμας. Δεν μπορώ να σας πω με λεπτομέρειες τι σχεδιάζουμε αλλά να είστε σίγουροι ότι λαμβάνουμε υπόψη όλες τις διαθέσιμες επιλογές που έχουμε από την KTM και τους συνδυασμούς που μπορούν να προκύψουν σε μοντέλα δρόμου. Αυτή την στιγμή “εξερευνούμε” πολλές πιθανές κατηγορίες στις οποίες μπορούμε να δραστηριοποιηθούμε και σύντομα θα υπάρξει κάτι καινούργιο”.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 22 Οκτωβρίου 2019 14:16

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon