.
Κατηγορία ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου 2019 11:28

Ρεπορτάζ - Distinguished Gentlemans Ride Athens 2019 - 170 μοτοσυκλετιστές, ένας σημαντικός σκοπός

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε το ετήσιο DGR Athens 2019 την Κυριακή 29/9, με εξαιρετικό καιρό και μεγάλη συμμετοχή.

Με σημείο εκκίνησης ένα εμβληματικό σημείο του Παλαιού Φαλήρου, το στρογγυλό κτίριο στον φλοίσβο, πάνω στην παραλιακή λεωφόρο Ποσειδώνος, 170 μοτοσυκλετιστές ένωσαν τις δυνάμεις τους για μια βόλτα που εξυπηρετεί έναν ανώτερο σκοπό.

Ο αγώνας εναντίον του καρκίνου του προστάτη, αλλά και της ανδρικής ψυχικής υγείας - πάγιοι "εχθροί"¨του DGR - δεν σταματά ποτέ και η γνωστή πια εκδήλωση που στήνεται κάθε χρόνο σε πόλεις σε όλον τον κόσμο έχει αφοσιωθεί στο να συνεισφέρει τόσο με τη δημοσιότητα που επισύρει, αλλά και με τη συγκέντρωση δωρεών.

Η Αθήνα φέτος είχε την καλή τύχη να απολαμβάνει καλοκαιρινού καιρού, γεγονός που έκανε τη βόλτα του DGR από το Παλαιό Φάληρο ως τον Λαιμό της Βουλιαγμένης μια εξόχως απολαυστική διαδικασία, τόσο για τους συμμετέχοντες, όσο και για τον κόσμο που βίωσε το μεγάλο δίτροχο καραβάνι κατά μήκος της παραλιακής διαδρομής.

Οι 170 συμμετέχοντες συγκέντρωσαν συνολικά ένα ποσό €2,179 για τον ευγενή σκοπό της παγκόσμιας διοργάνωσης, η οποία παγκοσμίως ένωσε 113,550 αναβάτες και έχει ως τώρα συγκεντρώσει σχεδόν 5.5 εκατομμύρια ευρώ.

Άλλωστε, δεν ήταν μόνο η Αθήνα που συμμετείχε, καθώς η διοργάνωση έγινε ταυτόχρονα και σε Θεσσαλονίκη (89 συμμετοχές), Αρχαία Ολυμπία (40), Ηράκλειο (27), Πάτρα (22), Σάμο (6), Σαντορίνη (51) και Βόλο (80).

Όπως κάθε χρόνο, το DGR Athens 2019 είχε ως κεντρικό χορηγό την Triumph Motorcycles Greece και διοργανώθηκε με την πολύτιμη βοήθεια της Demand Events και του Δήμου Παλαιού Φαλήρου.

Φωτογραφίες: Tracerclub.gr

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου 2019 11:34

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon