.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 09 Σεπτεμβρίου 2019 18:00

Adventure Meeting - Άνοιξαν οι εγγραφές για τα Test Rides!

Επιλέξτε τώρα την μοτοσυκλέτα που θέλετε να οδηγήσετε και κερδίσετε ένα spray αλυσίδας της IPONE!

Οι εγγραφές για τα Test Rides άνοιξαν και τώρα μπορείτε να επιλέξετε την μοτοσυκλέτα ή τις μοτοσυκλέτες που επιθυμείτε να οδηγήσετε το τριήμερο 13-15 Σεπτεμβρίου, στο 1o Adventure Meeting!
Πατήστε εδώ για να αγοράσετε αμέσως το εισιτήριο σας (πλήρες ημερήσιο) και να επιλέξετε μοτοσυκλέτες. Με το εύκολο menu πλοήγησης, επιλέγετε την ημέρα, (Παρασκευή 13/9, Σάββατο 14/9, Κυριακή 15/9), κατόπιν τον τύπο εισιτηρίου (απλή είσοδος χωρίς Test Ride, για να περιηγηθείτε στο The Ranch και να χαζέψετε τις μοτοσυκλέτες και τις εκδηλώσεις, με 7euro, ή το πλήρες εισιτήριο που περιλαμβάνει και Test Rides έως τεσσάρων (4) μοτοσυκλετών, με 10euro).

Από εκεί και πέρα η επιλογή είναι δική σας, ανάμεσα στις κατηγορίες Adventure On Road για οδήγηση σε άσφαλτο, Adventure Off Road, για οδήγηση σε μεικτή διαδρομή άσφαλτο και χώμα, Enduro - για οδήγηση σε οριοθετημένη διαδρομή enduro.
Με την αγορά του εισιτηρίου σας, λαμβάνετε ως δώρο και ένα spray αλυσίδας της IPONE (από την γραμματεία της διοργάνωσης)!

Επιλέξτε την ώρα που σας βολεύει ανάμεσα στις 70 -μέχρι στιγμής- μοτοσυκλέτες και φύγατε για Σοφικό!

Registrations:

https://www.adventure-meeting.gr/index.php/event-pass

www.adventure-meeting.gr

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 10 Σεπτεμβρίου 2019 00:24

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon