Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Άλιμος: Έτοιμο για περιπολίες το νέο ναυαγοσωστικό σκάφος Poseidon Blu Water 170

11 Ιουλίου, 2019

Άλιμος: Έτοιμο για περιπολίες το νέο ναυαγοσωστικό σκάφος Poseidon Blu Water 170

Έτοιμο να μπει στο νερό, μετά τον απαραίτητο έλεγχο των λιμενικών, είναι το ναυαγοσωστικό σκάφος που απέκτησε ο δήμος Αλίμου με σκοπό να ενισχυθεί η ασφάλεια των λουομένων στις παραλίες της πόλης.

Το σκάφος «Poseidon Blu Water 170» με μήκος 5,10m και ένα τρέιλερ, δώρισε στο δήμο η «Ακτή του Ήλιου» για την εξυπηρέτηση αναγκών κοινωφελούς σκοπού και ειδικότερα για τη χρησιμοποίηση του σκάφους ως ναυαγοσωστικού.

Η εταιρεία ΑΛΙΜΟΣ ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΧΡΙΣΤΟΣ Ι. Κ. Ε., που διαχειρίζεται το Peñarrubia, το εξόπλισε με μια εξωλέμβια μηχανή μάρκας MERCURY 50Hp-τετράχρονη.

Ο δήμαρχος Ανδρέας Κονδύλης:
Με έναν νόμο που ψηφίστηκε πέρυσι, ο Δήμος είναι πλέον υποχρεωμένος να διαθέτει σκάφος με ναυαγοσώστες ανοιχτά της παραλίας. Για να ελαφρύνουμε το κόστος του Δήμου, απευθυνθήκαμε στις επιχειρήσεις της παραλίας (οι οποίες έμμεσα ωφελούνται από την ύπαρξη των ναυαγοσωστών μας) και τους ζητήσαμε να καλύψουν τη δαπάνη για την αγορά του σκάφους.

Προς τιμήν τους, το αποδέχθηκαν και στο εξής, ο Δήμος μας θα έχει ανοικτά της παραλίας πλωτή μονάδα με ναυαγοσώστες, για την ασφάλεια των λουομένων.

Πηγή: notosnet.gr

Tags
Ναυαγοσωστικό Σκάφος Ανδρέας Κονδύλης Πλωτή Μονάδα Ναυαγοσωστών Άλιμος
Comodo SSL